Citat:
Uporabnik yahel pravi:
kako to da ti je toliko mar? Meni dol visi če sem iskren. Pa tudi če jo razglasijo za papeža mi je vseeno. To je njihova vera, njihovo društvo, njihov krožek, naj počnejo z njim kar hočejo. Dol mi maha.
Fascinira pa me koliko opravka si date nekateri zunanji opazovalci, ki niste pripadniki te vere. Kako to da si ne date toliko opravka glede aktualnih resničnih problemov z muslimani? aja sej res, eazy, bizi, msenjur, jest5.... vemo kam pes taco moli pri muslimanih
nevermind
škoda časa. Al ne boš nič stardecu dopovedal. On ima iste stavke pri vseh temah.Citat:
stardec seveda si je zaslužil penzijo. je le ogromno naredil za samostojno slovenijo.
Nisem jaz kriv, če slabo kapirate in vam moram isto stvar 100x ponovit.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
škoda časa. Al ne boš nič stardecu dopovedal. On ima iste stavke pri vseh temah.Citat:
stardec seveda si je zaslužil penzijo. je le ogromno naredil za samostojno slovenijo.naučene al pa z listka bere
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
dobr, sej to maš prav. Ampak tole je pač forum in debatiramo o aktualnih stvareh. Zame recimo muslimani niso problem, pa tud terezija kot svetnica ni zame problem, mi je vseeno, no, mogoče pa rahlo smešno, da v 21. stoletju papež govori o čudežih. in ne enem, ampak dveh....
ej, ko si tako politično brihten, kako to , da si samo do forumov prlezu in nisi desna roka tvojega šefa... tam kje v LJCitat:
Uporabnik stardec pravi:
Nisem jaz kriv, če slabo kapirate in vam moram isto stvar 100x ponovit.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
stardec seveda si je zaslužil penzijo. je le ogromno naredil za samostojno slovenijo.naučene al pa z listka bere
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja, najprej si napisal na nima 2 dokazanih čudežev, potem pa da jih ima... in glih tok je lahko 1. smeh kot 2. Čudeži se ne dogajajo, se pa naklučja in splet okoliščin.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Saj se strinjam s tabo. Člani unicef-a od nekdaj hodijo peš po svetu. Gotovo si je Mati Terezija sama rezervirala karte in urejala polete. Pedro Opeka vsako leto ali dve pride kar peš v Slovenijo.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
stardec seveda si je zaslužil penzijo. je le ogromno naredil za samostojno slovenijo.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Saj jo imam doma. Na sliki na steni jo imam.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
¸Ne bluzi..pa domov si jo vzemi, če jo imaš tako rad.
A ti maš na steni pa Kučana? Tita mogoče?
Res zanimivo kam vse seže pokvarjenost vas zagovornikov komunistično zločinske levice.
Celo proti Materi Terezi ste.
Če to ni čudež, da vas je v današnjem času še tolk komunistov tle na kupu, kaj je pol?Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja, najprej si napisal na nima 2 dokazanih čudežev, potem pa da jih ima... in glih tok je lahko 1. smeh kot 2. Čudeži se ne dogajajo, se pa naklučja in splet okoliščin.
Čakej, čakej. Nekaj je crekveno pojmovanje čudežov, drugo je pa realnost
Citat:
če sem nesramen je čudež to da vas je toliko belčkov tukaj glede na trditve da so udbovci tamanili ko zmešani...
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Če to ni čudež, da vas je v današnjem času še tolk komunistov tle na kupu, kaj je pol?Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Čakej, čakej. Nekaj je crekveno pojmovanje čudežov, drugo je pa realnost
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
če sem nesramen je čudež to da vas je toliko belčkov tukaj glede na trditve da so udbovci tamanili ko zmešani...
ja, očitno ni bilo tako hudo ...