Mati Tereza bo svetnica

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Nobenih verskih simbolov ali malikov nimam na stenah. Če ti to nuno malikuješ, je to tvoj problem, ni treba vesoljnemu netu razkladat, kakšna naj bi bila. Vsak človek ima svoje napake, očitno pa je, da je ta nuna imela občasno rada razkošje.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
kako to da ti je toliko mar? Meni dol visi če sem iskren. Pa tudi če jo razglasijo za papeža mi je vseeno. To je njihova vera, njihovo društvo, njihov krožek, naj počnejo z njim kar hočejo. Dol mi maha.

Fascinira pa me koliko opravka si date nekateri zunanji opazovalci, ki niste pripadniki te vere. Kako to da si ne date toliko opravka glede aktualnih resničnih problemov z muslimani? aja sej res, eazy, bizi, msenjur, jest5.... vemo kam pes taco moli pri muslimanih

nevermind

dobr, sej to maš prav. Ampak tole je pač forum in debatiramo o aktualnih stvareh. Zame recimo muslimani niso problem, pa tud terezija kot svetnica ni zame problem, mi je vseeno, no, mogoče pa rahlo smešno, da v 21. stoletju papež govori o čudežih. in ne enem, ampak dveh....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Uh, to je pa res razkošje, če je eno uro na avionu na ledrastem klimatiziranem zicu sedela, med tem, ko se je v Kalkuto peljala, kjer je sred ulice med smetmi spala med reveži in neozdravljivim bolnikom vode pit dajala in jih tolažila pred smrtjo.
Zakaj pa tebe ne zamika njeno razkošje? Saj zdaj, ko je več ni, jo greš lahko nadomestit. Se boš na luksuznem avionu peljal.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
stardec seveda si je zaslužil penzijo. je le ogromno naredil za samostojno slovenijo.
škoda časa. Al ne boš nič stardecu dopovedal. On ima iste stavke pri vseh temah.
bonk.gif
naučene al pa z listka bere

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
stardec seveda si je zaslužil penzijo. je le ogromno naredil za samostojno slovenijo.
škoda časa. Al ne boš nič stardecu dopovedal. On ima iste stavke pri vseh temah.
bonk.gif
Nisem jaz kriv, če slabo kapirate in vam moram isto stvar 100x ponovit.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
dobr, sej to maš prav. Ampak tole je pač forum in debatiramo o aktualnih stvareh. Zame recimo muslimani niso problem, pa tud terezija kot svetnica ni zame problem, mi je vseeno, no, mogoče pa rahlo smešno, da v 21. stoletju papež govori o čudežih. in ne enem, ampak dveh....

Ja jaz ti dam prav. Ampak to isto velja za muslimane, budiste in vse ostale vere. Vse kar je povezano z vero je dostikrat smešno -še dobro da se imam možnost odločiti in ne pripadam nobeni veri.
Vse to me ne tangira, dokler nek fanatik rk ali muslimanske vere ne predstavlja grožnje našemu načinu življenja. Do takrat pa se naj bičajo, kaznujejo, obrezujejo, izogibajo alkohola in svinjine, razglašajo za svetnike, vseeno mi je kaj se z njimi dogaja.

A to pa ni smešno da vsako leto v Meko roma več kot dva milijona muslimanov kjer kamenjajo hudiča (= 20m betonski zid)? WTF, 2 milijona ljudi v betonskem zidu vidi hudiča! 21. stoletje pa to?

Ampak se nočem spuščat v to, to je njihova vera, lepo je da imajo vero, lepo je da imajo neka življenska vodila, življenje ni piknik in velikokrat je vera ljudem v oporo. In zato se ne grem spuščat in žalit njihovega prepričanja, da to počnejo.
In isto velja za rimokatolike, budiste, scientologe (21. stoletje, Tom Cruise, pa sej vam je jasno kaj njihova vera pravi), in druge vernike.

In če zdaj en papež govori o dveh čudežih, ja SOOO FAKING WHAT (kot bi Pahor rekel)
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.635
3.088
113
v lokalni ostariji
najprej ne mešat lions, rotary... klubov in "donacij" raznih bill gate-sov itd z "človekoljubnimi" organizacijami ki živijo od nabirk pri ljudeh. po možnosti pri revnih...

ko so na rdeči križ hodili po pakete z audiji, bmw-ji ste bli glasni kako lahko... a sedaj pa ko je vprašanje glede ene "gospe" pa je luksuz upravičen...

ko bo kakšna afera o nesmotrni porabi denarja pa dajte no... bodite tiho... od ust si trgajo da si potem nekaj malega privoščijo... knede?

stardec ravno med smetmi ni spala... pa tud pomagala ni kaj dosti... sej imaš videoposnetke. ali te resnica boli? boli če se pokaže pravo resnico?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
bonk.gif
Nisem jaz kriv, če slabo kapirate in vam moram isto stvar 100x ponovit.
ej, ko si tako politično brihten, kako to , da si samo do forumov prlezu in nisi desna roka tvojega šefa... tam kje v LJ
confused-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Pa kaj vas ta Tereza tako moti zdaj?? Danes je lahko vsak, ki nima kaj početi v življenju hud humanitarc, človekoljub, pravičneš in oh in sploh. Danes se sam na internet prklopiš, nakladaš o pravicah (mal še kakšen TV), pa se lahko imaš za to. Tereza pa menda ni imela vsega tega in je morala menda kaj več pokazati oz. narediti. Se strinjamo?? Primer je lahko sosednja tema, ko homusekcualci trobijo o pravicah. Po vseh izrečenih besedah o pravicah na internetu, bi potem takem bili lahko vsi svetniki

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja, najprej si napisal na nima 2 dokazanih čudežev, potem pa da jih ima... in glih tok je lahko 1. smeh kot 2. Čudeži se ne dogajajo, se pa naklučja in splet okoliščin.

Čakej, čakej. Nekaj je crekveno pojmovanje čudežov, drugo je pa realnost
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Saj se strinjam s tabo. Člani unicef-a od nekdaj hodijo peš po svetu. Gotovo si je Mati Terezija sama rezervirala karte in urejala polete. Pedro Opeka vsako leto ali dve pride kar peš v Slovenijo.

Skupaj s strelom plavata
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
¸Ne bluzi..pa domov si jo vzemi, če jo imaš tako rad.
rolleyes-1.gif
Saj jo imam doma. Na sliki na steni jo imam.
A ti maš na steni pa Kučana? Tita mogoče?
Res zanimivo kam vse seže pokvarjenost vas zagovornikov komunistično zločinske levice.
Celo proti Materi Terezi ste.

Čez 20 let bodo itak v Slovenijo hodile trume turistov na vodene oglede poslednjih mentalnih titoistov...bo mimo peljal turistični vlakec, vmes iz varnostnih razlogov stena iz pleksija, titoisti se bodo pa drli...tito partija, omladina akcija
cheer.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja, najprej si napisal na nima 2 dokazanih čudežev, potem pa da jih ima... in glih tok je lahko 1. smeh kot 2. Čudeži se ne dogajajo, se pa naklučja in splet okoliščin.

wink-1.gif
Če to ni čudež, da vas je v današnjem času še tolk komunistov tle na kupu, kaj je pol?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
če sem nesramen je čudež to da vas je toliko belčkov tukaj glede na trditve da so udbovci tamanili ko zmešani...
aplauz.gif

ja, očitno ni bilo tako hudo ...
hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
včasih se sliši kakšno opazko, tko ko kakšen zamomlja, da so jih še premal v jame zmetal.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

wink-1.gif
Če to ni čudež, da vas je v današnjem času še tolk komunistov tle na kupu, kaj je pol?

čaki zdej. a če ne verjamem/o v cerkvene čudeže smo komunisti, al kaj?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
če sem nesramen je čudež to da vas je toliko belčkov tukaj glede na trditve da so udbovci tamanili ko zmešani...
aplauz.gif

ja, očitno ni bilo tako hudo ...
hysterical-1.gif

Normalno da ni bilo-vidiš koliko je bilo naenkrat preživelih po letu 1991.

In iz milijona po vojni pobitih Slovencev smo prišli na številko 14k se mi zdi.