Mate kaj spolnih igračk?

Imate/uporabljate te igračke?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
a potem sm tut jz spolna igračka, ko mi punca reče da sm njen žrebec?
Dvomim, da te ima punca za igračo.... mogoče pa smrdiš kot kakšen konj al pa imaš sprednje zobe bolj močne?

Nazadnje urejeno:

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Moja spolna igraca je stranger
grin1.gif
no nekateri ze veste kaj je to saj sem na meetu razlozil gre pa takole:
-Sedis na roki dokler ti nezaspi, cca 20 min, no ko ti pa zaspi si ga zdrkas/si jo zrajcas, in ker ni filinga v roki je obcutek tak kot da te stranger obdeluje
grin1.gif

hysterical-1.gif

stranger aka neznanec
grin1.gif

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
a potem sm tut jz spolna igračka, ko mi punca reče da sm njen žrebec?
Dvomim, da te ima punca za igračo.... mogoče pa smrdiš kot kakšen konj al pa imaš sprednje zobe bolj močne?

ne ne, beseda konj je v igri samo, ko govori o tebi, ki si njen oče.
tongue-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
vcasih sm prakticirala ja, probala sem lisice (ne tiste puhaste ampak kr ornk mocne, brez kksnih mehkih peezdarij), bic (tist k ma tko narezane trakove..), pa tisto "usnjeno" masko za na glavo (bondage style), vibrator itak, mela sm se en domina kostum pa sm ga pol prodala za polovicno ceno (crn lakast lateks, spredaj na zavezovanje s trakci pa tangice), kondome z izrastki (fuj kondomi..) emmm..kaj se? aja, tisto za v usta -kao en trakec pa rdeca zogica da je pac partner tih (zanic bedarija ker ti slina tece iz gobca ceprav ma kroglica lukno kamor naj bi slina tekla..)...se kej? najbrz se kksna drobnarija ja, pa sem pozabla.

no zdej pa prakticiram navaden seks, ker mi je tko najleps
srce-1.gif
ce je seks res wau dober in ce je partner pozoren in vse tipi topi, ni potrebe po kksnih igrackah I think...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
mela lisice(dvoje...za vsako roko ena) vibrator dobila za rojstn dan(z besedami 'če tip odpove'). No zdej je vseeee pr bivšimu
frown-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
U jebentiš, pa maš še kaj placa v kosnu za hlače, majce pa štumfe?

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
vcasih sm prakticirala ja, probala sem lisice (ne tiste puhaste ampak kr ornk mocne, brez kksnih mehkih peezdarij), bic (tist k ma tko narezane trakove..), pa tisto "usnjeno" masko za na glavo (bondage style), vibrator itak, mela sm se en domina kostum pa sm ga pol prodala za polovicno ceno (crn lakast lateks, spredaj na zavezovanje s trakci pa tangice), kondome z izrastki (fuj kondomi..) emmm..kaj se? aja, tisto za v usta -kao en trakec pa rdeca zogica da je pac partner tih (zanic bedarija ker ti slina tece iz gobca ceprav ma kroglica lukno kamor naj bi slina tekla..)...se kej? najbrz se kksna drobnarija ja, pa sem pozabla.
Sej ni treba celega kataloga od Venerashop prepisat, no.
grin1.gif

Če je pa vsaj 1/2 res, pol predvidevam, da maš več km kot moj Uno...
grims-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ne bo drzalo zal... sem mela do zdej dve resni zvezi in z nobenim drugim nism nikol nc susmarla (beri: doldajala..tko da ja... pac povem po resnici...samo z dvema sm spala do zdej, pri svojih skoraj 22ih...ravno vceraj mi je "kolega" rekel, da potem ne vem kaj je dober seks -da to ne bi vedela tudi ce bi spala z desetimi...kot je dejal, ce nekomu pase se dajat dol naj se daje ker je tko prou, ce pa nekdo noce je pa enako pravilno ker poslusas sebe...).
kilometrov mam prevozenih velik ja, ampak s tema dvema...
grin1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
In kaj ima tvoja "kilometrina" v povezavi s to temo?
rolleyes-1.gif