Marry Jo Anna

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 474
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 474

Sam nisem na tekočem z poharskimi zadevami, vendar - ali je na spodnjih slikah Marry Jo Anna? Bi me sicer presenetilo, če bi bila...

Slika 1

Slika 2

Slika 3

Slika 4

Nazadnje uredil moderator:

lescanec

Pripravnik
27. mar 2009
132
1
18
jih pa maš nekej
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Ni moje, zanima me če sploh je to trava. "Nasadek" našel ob moje priljubljenem prostoru za spuščanje modelov letal, res pa je, da me že nekaj časa ni bilo tam...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Ni moje, zanima me če sploh je to trava. "Nasadek" našel ob moje priljubljenem prostoru za spuščanje modelov letal, res pa je, da me že nekaj časa ni bilo tam...
Za štrike izdelovat sigurno ni.
grin1.gif

Sicer pa lahko stestiraš. Poberi vrhače, daj doma v ror sušit, nabavi rizlo, zmešaj s tobakom 2:1, zarolaj rizlo, naredi filter iz kartona, poslini, zlepi, zavrti konec, da ne bo ven letelo, prižgi s fajrcajhom in vdihni 2 -3x globoko. Če se boš začel režat ko pohan maček, je to to.

I

Izbrisan uporabnik 474

Pa si ti ziher da je to trava? Ker tega je tako na oko enih 20 x 5m... Res pa je, da je lani tam rasla koruza...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.617
113
je ja. Pocakaj da bati dozorijo, da bodo polni kristalnih laskov. Prej pobirat nima smisla ker bo zelo majhna vsebnost THCja. Pa upostevaj da te bo grower preklel ker verjetno kar nekaj truda v roze vlaga (zaliva, zemljo je prinesel, klone vzgojil, itd)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.617
113
prej se ni bilo podatka kok je tega. Ce je 100 kvadratov gre za komercialni grow. Kaj bos naredil se pa sam odloci

I

Izbrisan uporabnik 474

Ta "nasad" je ene 2m od sicer zdaj zapuščene ceste in kakšnih 50m od zelo prometene ceste, sredi travnika. Zato se mi zdi praktično neverjetno, da bi bila to trava, ker se mimo šeta precej ljudi, tudi z malimi otroci...

Vsekakor gre lokacija na prijavo na policijo, apollo, če hočeš zasluge, me kontaktiraj na ZS...

I

Izbrisan uporabnik 474

Apollo že ima koordinate, tak da če res gre za travo, bodo hitro mahoniji poželi...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Ta "nasad" je ene 2m od sicer zdaj zapuščene ceste in kakšnih 50m od zelo prometene ceste, sredi travnika. Zato se mi zdi praktično neverjetno, da bi bila to trava, ker se mimo šeta precej ljudi, tudi z malimi otroci...

Pomoje je res industrijska, ker drugače bi že otroc to odkril
evil.gif