Marinirati moram 2 t-bone steak-a

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.744
6.743
113
pri taščici
Najraje bi dobil enega mesarja, ki bi to znal spraviti do končnega kupca in da bi imela obadva od tega (dodane vrednosti) nekaj.
Razkosanega mesa kot kmet itak ne smeš prodajati uradno kot vem. Kaj šele da bi prodajal "zorjeno" meso.
In ja , verjamem da je potrebno izobraževanje okoli tega.
 

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Najraje bi dobil enega mesarja, ki bi to znal spraviti do končnega kupca in da bi imela obadva od tega (dodane vrednosti) nekaj.
Razkosanega mesa kot kmet itak ne smeš prodajati uradno kot vem. Kaj šele da bi prodajal "zorjeno" meso.
In ja , verjamem da je potrebno izobraževanje okoli tega.
Se je dobilo dobro zorjeno meso pri Petrinu, dokler sta delala tastaradva.
Kmet pa je v naših krajih še vedno spoznam za neumnega in nesposobnega, pa imamo kar imamo.
Ampak moji šnicli gredo v kratkem v hrib na pašo, jeseni pa....................... .
 

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Poznam odlicen nacin za bogatenje okusa mesa- zakopljes v zemljo za kaksen mesec(svinjino manj, vprasaj za nasvet zapecene)
smile-1.gif
 

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Poznam odlicen nacin za bogatenje okusa mesa- zakopljes v zemljo za kaksen mesec(svinjino manj, vprasaj za nasvet zapecene)
smile-1.gif
Ni treba vprašati. Nazadje sem lani pomagal zakopati in izkopati jazbeca, pa ni bilo nobenega klinkerja zraven. Wau je bil!