tako staremu človeku, ki je toliko pretrpel pod totalitarizmom ne privoščiš malo večjega avta? ah ti nevoščjivec...Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Možno, da je kje tudi moj denar, tok denarja je neverjeten.
S Kio ziher ni prišel predavat o totalitarizmu?
Kdo je trpel pod tota bla bla.? Rode je naredil punci otroka in jo podurhal v širni svet..Pariz in podobno. Njemu ni bilo nikoli hudega, po položaju in obnašanju "sodi" med cerkveno aristokracijo.Citat:
Uporabnik skala pravi:
tako staremu človeku, ki je toliko pretrpel pod totalitarizmom ne privoščiš malo večjega avta? ah ti nevoščjivec...Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
potemtakem je trpel v izgnanstvu. izlival krokodilje solze domotožja...Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kdo je trpel pod tota bla bla.? Rode je naredil punci otroka in jo podurhal v širni svet..Pariz in podobno. Njemu ni bilo nikoli hudega, po položaju in obnašanju "sodi" med cerkveno aristokracijo.Citat:
Uporabnik skala pravi:
Uporabnik Snecer pravi:
A ni prva božja zapoved: "Veruj v enega boga"?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
bog je bog (zakaj nima nobenega imena) in ivan je njegov prerokCitat:
Uporabnik crnobog pravi:
A ni prva božja zapoved: "Veruj v enega boga"?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kako lahko tile hinavci lezejo v rit krščanskemu bogu, ko je očitno da je njihovo eno in edino božanstvo zaprto na Dobu. Kaj pravi kler na to. Kdo je zdaj pravi bog? A je postal štiriedini (oče, sin, sveti duh in Ivan). Kako to gre? Ne razumem?