Marihuana

Marihuano:

• Skupaj glasov
    215

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
white%20skunk.jpg

Gledal sem en dokumentarec o tej čudežni rastlini in je eden izmed anketirancev rekel, da je z marihuano tako, da jo praktično vsi uporabljajo, a nihče o tem ne govori.

Zato me zanima vaše mnenje o marihuani/cannabis/konoplji/ganji/travci ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zanima me povsem informativno.
wink-1.gif
).

Sicer pa je populacija alterja zelo raznolika, zato se mi zdi, da bo rezultat kar reprezentativen. Sploh kar se mlajše generacije tiče.

Pod uporabo seveda šteje tudi, če ste kdaj poskusili kakšen preparat iz marihuane (kukiji ipd).

lp

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zaenkrat hvala tistim, ki ste že glasovali. Nekako se mi zdi samoumevno, da na tako vprašanje odgovarjate pošteno, sploh ker imate zagotovljeno anonimnost.

caw

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Probal sem že, tiste luknje v kratkotrajnem spominu in brezvezno režanje pa svetenje s tardečimi led diodami (kot pri angora zajcu) so mi šle na [censored] in ugotovil sem, da to ni zame.
Kdor pa želi, naj, bmk.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Zanimivo kako vsi najstniki, ki se ga zakajajo, "to rastlino" imenujejo za "čudežno"
hysterical-1.gif

To se ponavlja iz generacije v generacijo, kakor da bi jo vsaka generacija posebaj na novo odkrila
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.968
1.850
113
pozabil si opcijo "pohal sem ko dimnik pa nehal", ker konstantno, vrsto let to ne moreš kadit ker se ti odpelje. To je eno obdobje ki pride in gre, poznam samo enega zapohanca blizu abrahama, ko je menda že v plenicah pohal

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Probal parkrat ampak da bi se nekaj dobro počutil zaradi tega... Samo slabo mi je bilo v trebuhu in glavi, vrtelo se mi je. V glavnem nič takega, zaradi česar bi jo kadil še naprej. Mogoče mi je pa bilo tak slabo ker drugače ne kadim cigaret.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Ne uporabljam, ker v tem ni nekega filinga! Kdor poha, naj poha, nimam nič proti, ampak ko v kakšnem klubu srečam koga, ki je glih spohal in se še od njega vali dim, mi gre na bruhanje!
rolleyes-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Predvsem bi bilo zanimivo prebrati tudi kakšen stardecov komentar na račun hašišarjev
Kaj naj pa komentiram, to ni moje področje?
Sem pa že videl določene "dobrovoljčke" na rok otočcu, ki so se z nekakšnimi iglami igrali. Sem mislu, da imajo kakšen šiviljski tečaj.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
To je pa po mojem mnenju zelo zgrešeno....sem pa pričakoval kak tak zaključek.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
probala...pa ni blo unga učinka, ki naj bi bil a.k.a mene je čist v slabo voljo spravl

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kaj pa vem, saj pravim, da tle nimam izkušenj....
A pol tiste igle po tleh niso pustili tečajniki šivanja?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sam letim na kak "rur" 2-3x na leto, pač ko je spontana prilika, recimo na kakem smučanju, na morju,
pa mogoče še 1x tako kje vmes, sicer pa raje kaj spijem.

Je pa kr kul, zdaj za novo leto sem se tak smejal, da sem moral ven iz brunarice, ker enostavno nisem več mogo.
Ko sem prišel nazaj, sem samo odprl vrata, pa ko sem videl modele na kavču, me je spet "zvilo" od smeha.

Bi pa rad enkrat šel v amsterdam pa se na napohal in najedel kukijev.
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.968
1.850
113
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Igle so ponavadi naslednja faza...ko marihuana ni več dovolj močna...

hysterical-1.gif

sine, ko bi si ti znal predstavljat koliko ljudi poha. Bila bi vsaj 1/2 slovenije na igli. Očitno še nisi pihnil kakega v življenju, ker potem bi vedel da trava ne postane nikoli prešvoh, glih tak kot ne postaneš imun na pivo, viski,..., tak da prosim nehaj takih osnovnošolskih pregovornih strelat