Maribor - Juventus

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Mamo že naših dovolj, ki presegajo korošico.

Ne vem kaj gre v nos nk maribor, celo mesto ma nekaj od tega.

Kaj ima MB od tega, a od teh 5M € od UEFE se kakšen davek občini plača? Al si mislu v smislu, da vsaj za 90 minut folk pozabi na bedo?

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Snečerja evforija še ni spustila :)

Je pa velik dosežek, glede na to, da je naša liga v resnem k...u, pa nikoli nekih vidnih rezultatov drugih klubov. Hvala bogu, da je Zavrč letos prišel not, je bolj zanimivo.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ksz...

Pa naj še kdo reče, da ta forum ne rabi moderatorja.

Ah, saj ne rabi, je tako bolj zanimivo :) Zimovanje menda full prinasa, sicer ne vem komu kaj tocno, samo bi rekel, da nekateri (bikerji haha) tu res prakticirajo posterje in zulje na rokah ;-) Ce ze lahko izbiram, vsekakor izberem Tino namesto fuzbalerjev na posterju, pa ceprav je ravno falila vratca :) Nekateri pac padajo na fuzbalerje, drugi smo cudni... tretji so pa cevljarji... Ehh, nikol prav :p

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Citat:
ksz...

Ah, saj ne rabi, je tako bolj zanimivo :) Zimovanje menda full prinasa, sicer ne vem komu kaj tocno, samo bi rekel, da nekateri (bikerji haha) tu res prakticirajo posterje in zulje na rokah ;-) Ce ze lahko izbiram, vsekakor izberem Tino namesto fuzbalerjev na posterju, pa ceprav je ravno falila vratca :) Nekateri pac padajo na fuzbalerje, drugi smo cudni... tretji so pa cevljarji... Ehh, nikol prav :p

Ker letos Tini ne gre, si prišel nagajat v nogometno temo.

Ne vem pa v čem je problem, da bi potrebovali moderatorja, noben se ne obklada, vsak pač za svojega navija in izpostavlja atribute.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Citat:
ksz...

Zimovanje prinese bonus drugo leto, ko se bodo določali nosilci za kvalifikacije za ligo prvakov. Taki uspehi ti potem znajo močno olajšat preboj v LP.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Ma sej mi je jasn. Kot sem napisal: kapa dol Zahotu in ekipi. Upam in zelim, da jim rata maksimalno! Samo se mi pa to ne zdi tako mega ultra zgodovinski dosezek, da bi ga enacil s Tininim lanskim serijskim radiranjem svetovne smetane, ker to dvoje enostavno ni primerljivo. Eno je world class drugo pa preboj v naslednjo kolo in se to v B ligi (ce je LP A). Tinin dosezek dvomim, da je ponovljiv v naslednjih 5-ih letih za kogarkoli, fuzbalskih prebojev v naslednji krog (pa tudi dalje) pa upam bo za MB cim vec in je to tudi dosti bolj realno pricakovati. Niti slucajno ne podcenjujem NK MB ali kaj v tem stilu, zakaj bi, saj so najboljse kar imamo... Samo utez na nasprotni strani dosezka imam drugacno. Pa brez panike, ne mislm prevec smetit kle...

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Lahko, klikneš na spam pa bo odstranjeno, če se bo dovolj ljudi strinjalo s tabo.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Se pravi, bistvo teh kritik je, kaj se sploh pisari o fuzbalerih NK Maribora sploh. Piše naj se o Tini Maze, naslednjih 40 let našega življenja, ker je pometala lani z vso smetano. Fuzbal v Mariboru pa najbolje ugasnit, ker ne bo nikoli (procentualno verjetno) pometal s svetovno smetano in ni vreden, da se sploh tema odpira.

Aja, zgleda da je dovoljeno kvečjemu še kaj o Križaju, Petroviču in Mateji Svet pisat. Da bodo vsi zadovoljni.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Ma sej mi je jasn. Kot sem napisal: kapa dol Zahotu in ekipi. Upam in zelim, da jim rata maksimalno! Samo se mi pa to ne zdi tako mega ultra zgodovinski dosezek, da bi ga enacil s Tininim lanskim serijskim radiranjem svetovne smetane, ker to dvoje enostavno ni primerljivo. Eno je world class drugo pa preboj v naslednjo kolo in se to v B ligi (ce je LP A). Tinin dosezek dvomim, da je ponovljiv v naslednjih 5-ih letih za kogarkoli, fuzbalskih prebojev v naslednji krog (pa tudi dalje) pa upam bo za MB cim vec in je to tudi dosti bolj realno pricakovati. Niti slucajno ne podcenjujem NK MB ali kaj v tem stilu, zakaj bi, saj so najboljse kar imamo... Samo utez na nasprotni strani dosezka imam drugacno. Pa brez panike, ne mislm prevec smetit kle...

Ker šport, ki ga resno fura 10 držav na svetu, je pa ja primerljiv z anjbolj popularnim športom na svetu.

Ja, dajmo se Slovenci delat male, častit smučarko in metalca kladiva, zanemarjat pa uspeh v najbolj popularnem športu na obli..

Ne se hecat s takimi. Babje smučanje je tretja liga športa.

Nazadnje urejeno:

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj pa "najbolji" ne piše kritik, ampak nebuloze.

Ja, za razliko od tebe k si poosebljenje zrelosti in objektivnosti ne? Za posrat, res...

Sicer pa... bv, sem ti ze vse povedal v F1 temah... ce nimas jajc je tezko, verjamem.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Ker šport, ki ga resno fura 10 držav na svetu, je pa ja primerljiv z anjbolj popularnim športom na svetu.

Ja, dajmo se Slovenci delat male, častit smučarko in metalca kladiva, zanemarjat pa uspeh v najbolj popularnem športu na obli..

Se enkrat: 'zimovanje' v ligi je uspeh? Kdo je zdaj tu 'mali slovencek' in kje so kompleksi? Daj se zamisli preden traparije pises... Darjan sindrom? :p

I

Izbrisan uporabnik #488

Eni pač gledajo žensko smucanje namesto xxx kanalov, res je pa, da sedaj boljse babe smučajo

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:

In zakaj so spet potrebni debilizmi v primerjanju Tine in NK Maribor?

Oboje je super!

Kar se tiče babjega smučanja - v Evropi je pomoje to tretji ženski šport - za tenisom in atletiko. V južni ameriki in Indiji jih pa najbrž res ne briga, ampak jih tudi Maribor ne.

Drugače pa upam na Betis. Gledal sem obedve tekme z Rijeko, ki je najbrž tle tle z Mariborom in so definitivno premagljivi.