Marec 2016, policaj oviral na avtocesti na prehite

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Za lasten arhiv iščem članek in video posnetek policaja, ki je na prehitevalnem pasu s počasno vožnjo delal kolono za seboj, ker ga ni nihče upal prehiteti po desni.

Sem probal googlat pa ne najdem.

Lp,
Peter

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Neumestna. Če grem po desni mimo njega in nato ne zapeljem pred njega na lev pas?

J. ga zame to ni prehitevanje, ampak vožnja...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Levi pas je namenjen prehitevanju; policaj je bil v prekršku, pravtako vsi ostali, k so ga posnemal. Ko prehitiš vozilo, se morš umaknt na desni pas.
Jaz bi ga takrat z veseljem dohitel po voznem pasu, pa vozu v štric. Bi imel vsaj razlog, da je na levem pasu
grin1.gif

B81

22. jul 2007
36.950
10.508
113
Citat:
Uporabnik peter_nn pravi:
Za lasten arhiv iščem članek in video posnetek policaja, ki je na prehitevalnem pasu s počasno vožnjo delal kolono za seboj, ker ga ni nihče upal prehiteti po desni.

Lp,
Peter

Zakaj pa bi rabil to za svoj arhiv?
grin1.gif

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik peter_nn pravi: Za lasten arhiv iščem članek in video posnetek policaja, ki je na prehitevalnem pasu s počasno vožnjo delal kolono za seboj, ker ga ni nihče upal prehiteti po desni.

grin1.gif
Sem imel s takim policajem (sicer na navadni cesti) zaplet. Njegova izpoved pri sodnici za prekršek je bila za bruhat. Sem ga ovadil tožilstvu, pa da vidimo kaj bo. Sedaj delam zalogo primerov. Imam pa sedaj tudi svojo dash cam za take in ostale neuniformirane idiote...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Policist je upravičeno vozil po prehitevalnem pasu. Opravičilo je prebral na alterju. Za športna vozila je vozni pas na naših avtocestah preveč neraven in se uničuje vozilo ter slišijo nepotrebni črički. Vestni policist je budno pazil na državno lastnino, podobno kot alter vozniki pazijo na svojo lastnino.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik peter_nn pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik peter_nn pravi: Za lasten arhiv iščem članek in video posnetek policaja, ki je na prehitevalnem pasu s počasno vožnjo delal kolono za seboj, ker ga ni nihče upal prehiteti po desni.

grin1.gif
Sem imel s takim policajem (sicer na navadni cesti) zaplet. Njegova izpoved pri sodnici za prekršek je bila za bruhat. Sem ga ovadil tožilstvu, pa da vidimo kaj bo. Sedaj delam zalogo primerov. Imam pa sedaj tudi svojo dash cam za take in ostale neuniformirane idiote...

Kakšna je bila njegova izpoved?
smile-1.gif

Če ne smeš govorit zaradi postopka razumem...upam da boš povedal, ko je vse skupaj končano
smile-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Citat:
Prav tako je njegova hitrost zelo nihala, po naših opazovanjih med 100 in 150 km/h

Dobr a so oni posneli video ali domnevajo po ogledu tega posnetka kolk je vozil, ker domneve ne stejejo?

Sicer pa glede na to da se na voznem pasu vedno pojavi avto bi bil tak manever da bi sel prehitevat policista sigurno konflikten. Ce pa bi bil vozni pas prazen bi pa definitivno se mimo odpeljal 130km/h.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Na koncu pa ugovitev verjetno, da je pac nekdo v civilu vozil policijski avto in nebi nic storil, ce bi jih slo 50 po desni mimo....
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Ce bi se na desni nasli trije v koloni grejo lahko lepo legalno 130 po desni mimo. Ce bi imel zadnji kamero in bi policaj opletal z jezikom (prehitevanje po desni) bi gladko prikimal. Potem pa posnetek poslal vsem mogocim institucijam. Pa upal da se razvije vsaj kaj podobnega kot se je z ministrom za javno upravo