Marco Simoncelli R.I.P.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja tu se popravljam (Rossi tu ni bil zraven), kolikor sem sedaj videl na posnetku (s pavzo) ga je zadel le Edwards v hrbet potem pa še njegov motor, ki mu je očitno snel čelado.

To je sedaj res nepomembno kdo je koga...

Zakaj se ne bi smeli o tem pogovarjati. Jaz verjamem, da so to tragične zadeve, po drugi strani pa je tudi r.i.p. anje za nekom, ki ga nisi osebno poznal malo smešno (drugo je alkoholizirani izpad enega izmed uporabnikov, ki res ni na mestu)

Vzrok za nesrečo in trk bodo sigurno preiskali, saj se vedno dela na tem, da bi se kaj takega preprečilo (če se sploh da).

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
škoda da ni boljšega posnetka, da bi se videlo kaj je bilo da ga je zaneslo v desno, infarkt?

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj tile vozniki so "priklopljeni" na neke instrumente ali ne? tako da se to mora videti, če se mu je kaj zgodilo že prej.

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Tudi meni se zdi, da ga bi lahko "infarkt"=
confused-1.gif

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Fak ej, kr ne morem verjet
frown-1.gif
Pol pa še nekateri komentarji, da ti slabo rata...

More bit pa res Grozno tako za Rossija, ki je bil s Simoncellijem v precej dobrih odnosih, kot za Edwardsa, ki pri vsem tem ni imel kaj za naredit
frown-1.gif

Mi je pa res nenavadno, kako Simonchelli visi dol z motorja.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Počivaj v miru. Odšel je v največjem zagonu in bi še kako mešal štrene na vrhu v prihodnjih sezonah.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Sicer se nisem gledal posnetkov, ampak kar pisete tule, upam da ga ni sopara "skuhala". Ne vem ali imajo tudi telesne funkcije poleg telemetrije motorja posredovane v bokse. Najbrz da ne.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Umrl je na kraju nesreče. So ga hotel uživljat pa so po 35 minutah nehal. Tko sm jaz razumel..