Manipulacija ljudi

umetniki

Pripravnik
17. mar 2013
66
0
6
Aštar komanda ne obstaja! Je zgolj zavajujoča teorija zarote, ki so jo objavli na pobudo elit. Zanimivo, še en s seksualnim avatarjem. Manipulacija ljudi.

Nazadnje urejeno:

umetniki

Pripravnik
17. mar 2013
66
0
6
Avatar od Nigela je seksualne narave, ki spodbuja k uživanju zadovoljevanja čutnih užitkov. V razumni meri je to koristno, če je pa na vsakem koraku pa vsaka zasvojenost škoduje.

Izraz ‘subliminalnost’ pomeni "pod mejo". To je stvar nezavednega. Deluje nezavedno, ker se tega ne zavedate. Ko postanete zavedni, prepoznate vpliv. Če opazujete sliko s subliminalno manipulacijo, najpogosteje ne boste videli subliminalno.

Če vas nekdo usmeri na subliminalno, boste naslednjič, ko vidite to sliko, to opazili prvo. Prišli ste do meje nezavednega in subliminalno ne funkcionira več. Ni vedno potrebno videti subliminalno, da bi se preprečilo vplivanje. Samo zavedati se moramo, da smo ves čas s tem bombardirani. Nekatere od subliminalnosti, katerim smo stalno izpostavljeni, imenujemo kamere za nadzor. To so tudi ljudje v uniformah. To so iluminatski simboli, ki imajo nezaveden pomen.

Če greste skozi mesto se um v vsakem trenutku zaveda približno 2.000 podatkov, nezavedni um pa beleži približno 400.000 podatkov . Obstaja pomembna razlika med sprejemanjem podatkov v zavednem in nezavednem delu uma. Zato subliminalnost funkcionira.

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Glede podzavestnih sporočil, s kerimi nas dnevno zasipavajo imaš prau, je itak splošno znano , ampak zakaj, benti, mešaš votlo zemljo zraven???......si plačan dezinformator
uf-1.gif
......ker to so tipični simptomi, ...hočeš preusmerit in sugerirat, da bo vsak ki izpostavi problem pranja možganov, veljal za norega vernika votle zemlje.
...ne rečem, da si ravno ti plačanec, mogoče si samo žrtev, nezavedno angažirana s strani plačanih kreatorjev javnega mnenja.
...brezplačni kanon fojter, ki opravlja delo, za kerega je plačan nekdo drug....

umetniki

Pripravnik
17. mar 2013
66
0
6
Vidiš ravno to me zanima, zakaj se to niso spraševali učenci po celem svetu do leta 1939? Ker to je bila splošno sprejeta teorija do prepovedi.

Tudi zdajšnja teorija, ki jo učijo v šolah ima več stvari, ki ne gredo skupaj, se ne ujema pa nič ne težite profesorjem, samo piflate se samo da bi opravili izpit.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.145
-8.784
113
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Daj kakšne scane iz starih učebnikov, da potrdiš svojo tezo...
wink-1.gif
Jih ni, ker jih je Hitler vse poskril. Kar ni on, so pa iluminati

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.188
11.099
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik umetniki pravi:
Vidiš ravno to me zanima, zakaj se to niso spraševali učenci po celem svetu do leta 1939? Ker to je bila splošno sprejeta teorija do prepovedi.

Tudi zdajšnja teorija, ki jo učijo v šolah ima več stvari, ki ne gredo skupaj, se ne ujema pa nič ne težite profesorjem, samo piflate se samo da bi opravili izpit.

Daj naštej tiste stvari, ki ne grejo skupaj.
17758-icon_confused.gif
Že prej sem te pozval, da predstaviš dokaze za svojo teorijo, pa me očitno ignoriraš.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.145
-8.784
113
Citat:
Številna ljudstva
No, dalje, dalje. Katera ljudstva, dokazi za to.
Pa kakšno slikco starih učnih načrtov/učbenikov bi tudi bilo fino videti.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
mene bolj prepiča tisto ljudstvo ki pravi, da je zemlja velikanska želva mi pa jo jahamo... prastaro ljudstvo in še starejša resnica.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Avatar od Nigela je seksualne narave, ki spodbuja k uživanju zadovoljevanja čutnih užitkov. V razumni meri je to koristno, če je pa na vsakem koraku pa vsaka zasvojenost škoduje.

Izraz ‘subliminalnost’ pomeni "pod mejo". To je stvar nezavednega. Deluje nezavedno, ker se tega ne zavedate. Ko postanete zavedni, prepoznate vpliv. Če opazujete sliko s subliminalno manipulacijo, najpogosteje ne boste videli subliminalno.

Če vas nekdo usmeri na subliminalno, boste naslednjič, ko vidite to sliko, to opazili prvo. Prišli ste do meje nezavednega in subliminalno ne funkcionira več. Ni vedno potrebno videti subliminalno, da bi se preprečilo vplivanje. Samo zavedati se moramo, da smo ves čas s tem bombardirani. Nekatere od subliminalnosti, katerim smo stalno izpostavljeni, imenujemo kamere za nadzor. To so tudi ljudje v uniformah. To so iluminatski simboli, ki imajo nezaveden pomen.

Če greste skozi mesto se um v vsakem trenutku zaveda približno 2.000 podatkov, nezavedni um pa beleži približno 400.000 podatkov . Obstaja pomembna razlika med sprejemanjem podatkov v zavednem in nezavednem delu uma. Zato subliminalnost funkcionira.
Ti nimaš popolnoma nobenega posluha za umetniške inštalacije. Očitno ti je potrošniška miselnost popolnoma sprala možane in ti otopila občutke za lepo, umetniško, iracionalno... V mojem avatarju ni ničesar seksualnega, tako lahko razmišlja samo kakšen pohoten spolni maniak. Pa te ne krivim za tvoje stanje. Pravzaprav si žrtev brutalnega neoliberalnega kapitalizma...

V mojem avatarju gre za plesni performance... za ujetost v času... za čaščenje plodnosti... za spraševanje samega sebe - kdo smo in kam gremo...

Sploh ne vem, kako lahko pomisliš na spolnost. Pokvarjenec perverzni.
uf-1.gif