Mandljeva tequila - kje?

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Ja...tu je skoraj dokončan doktorat
grin1.gif

Pri nas se da kupit le en amaretto in ena tequila, da je okus dober in da ni glavobola ali kaj podobnega. Kar tak mešat nekaj na pamet je bolj tak... + če prodaš gostilničarju, bi menda vsaj nekaj hotel vzet na račun in menda oni ravno nima vsega potrebnega za 'izdelavo' alk. pijač...

Samo probaj zračunat najcenejšo tekilo, koliko je liter
smile-1.gif

da pa se NC zniža, pa lahko dodaš noter kak domač alkohol za par eur liter, mandl. likerja in tequile pa le za vzorec... prave sestavine iz naših trgovin in prava mešanica je prek 12 eur + še vse ostalo...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
V mb se da dobit za 12e in ta model ki jo dila, jo meša sam, sepravi če jo on nameša za 12 in zasluži, si morem jaz liter
pripravit za vsaj 9 če ne manj.

Za 3€ razlike si boš šel mešat liter tekile pa zraven 100x zajebal? Ala ti vera če le povsod tak šparaš...

4L35

Zelenc'
2. nov 2011
1
0
1
Za vse ki se Vam ne da mučit z mešanjem in ugotavljanjem pravih sestavin, imam dobro novico
wink-1.gif

Sem zastopnik za MANDLJEVO TEQUILO in kupite jo lahko pri meni. Eksluzivna cena: 15,00€ + DDV.
Info na privat.

Lp,

Aleš

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Ekskluzivna cena? To pomeni, da če sodelujemo in tvojo mandljevo tekilo ponujamo s hostesami dvakrat mesečno po kokoški, je še vedno cena 15+ ddv? Ali je to cena taka za garažno zabavo?
Povej malo več, se sliši zanimivo.

oroviejo

Zelenc'
8. nov 2012
3
0
1
pozdravljeni,

za vse ki želite poceni do originalne mandljeve tequile...ne za 15+ddv oz 18€ na steklenico 0,7L kot
se oderuško prodaja po Mariboru...10€na steklenico, večje količite popust...

lp

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Ko sem v kafani vprašal kje dobijo sem dobil odgovor da jim jo enkdo dela in da se ne da kupit kar tako tega. Glede na ceno 0,03 je 10 € kar ugodno.... če je to prava zadeva.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
zakaj bi ti oni povedali, kje jo kupijejo?
da je potem nebi več prodajali?

trošarina na žgane pijače je 10€ na liter špitira. če je to 40% potem je samo trošarine 4€ + DDV... ja 15 € niti ni oderuška cena če hočete kvaliteten alkohol.
razen če hočete državo okol prinesti...

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Vprašanje kok je to kvaliteten, za 10€ kvalitetno žganje sploh pa tekilo je mal bosa, prej slaba tekila, kateri spet kak slab mandljev liker zakrije okus. Tekile ne boš pil vsak dan in če jo že boš, ne boš pomojem spil en kozarček, to kak šnops, vilma, viski...tekilo pa saj parkat rukneš, tko, da za 10€ pit neko sraje z umetnim okusom je bv. Če že, potem kupš fajn tekilo, pa vanjo namočiš cimetove palčke, al pa pomarančo,...da je kej fajn, mešat not neke umetne arome v pocen tekilo je pa sam za glavobol pa kozlat. Sploh pa, če ga štajerci prodajajo, k uso brozgo spijejo
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

oroviejo

Zelenc'
8. nov 2012
3
0
1
trošarina na 1 liter je 10€, to je 22% alk, torej je 2,2eur/l, torej 1,5€ na 0.7 steklenico.
torej 15€+ddv ni oderuška cena? davek je 3eur, troš 1,5eur, torej 4,5€ + nabavna vrednost (v tem primeru tudi brez ddv)...:) zaslužek veliki za nič dela, samo za
ukradeno idejo... koliko pa gre mimo računov in države...
Kvaliteten alkohol... ja govorim o identični pijači, ne domačem zvarku, čeprav je marsikateri domači alkohol veliko bolj kvaliteten...
A je pri mešanju več pijač skupaj, katere imajo plačane trošarine sploh potrbno plačati trošarino?saj to ni proizvodnja ampak mešanje že proizvedenih pijač...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Hm? Kaki brezvezn izgovor
bonk.gif
kaj pa če bi rad kupil kot darilo? Saj te ne prosim za recept za kokakolo da bi to morala biti neka hudo varovana skrivnost.

Pivo tudi imam doma v gajbi, pa to še ne pomeni da ne srknem še kakšnega zunaj s kolegi......

oroviejo

Zelenc'
8. nov 2012
3
0
1
recept?
hmm zanimivo...
kaj pa če ga jaz vem...
smile-1.gif

koliko bi bil kdo pripravljen plačati zanj, če je zaslužek na 0,7l steklenici 13eur...če steklenico prodaš za 18...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
recept je 1 del tekile in 4 dele amaretta....... tam nekje
smile-1.gif

Bom verjetno kar naročil iz tujine, 25 dolarjev za flašo Mar Azul mandljeve tekile.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Sem si premislil...... američani sploh nimajo shippinga v slovenijo, cene so sicer malo nižje kot tu, izbire pa ohoho
smile-1.gif
ena nemška stran ima malo manj izbire, ampak vsaj ima nekaj, poštnina pa košta isto kot ena flaša... tako da bi za eno flašo dal 50 €

No, sem na srečo našel v Leclercu, Reserva del Senor, baje ena najboljših mandljevih tekil, dve flaši sta me olajšali za 49 €, dve sem še pustil v trgovini
smile-1.gif

Mogoče bi tudi Tuš C&C imel...... uvoznik je pa Lukin...