Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Heh, ravno zaradi tega, ker sem jo parkrat tam ze pil in je ful dobra, pa bi jo rad nabavil...
Oni sicer pravijo kao da jo sami delajo, hmm ne vem, mozno. Sem pa prepričan da se da zagotovo tudi kje kupit.
Ja, saj jaz tudi ne vem.
Kupit je ne moreš. No ja, lahko jo ampak po taksni ceni kot prodajajo oni tistih 0.3 kar pa se ne splača.
Bo treba it malo v iskalno akcijo
Citat: Uporabnik AXi0N pravi:
A to si ziher potem da jo res sami mešajo??
No, če ste preblizno zadeli dobro mešanico kako je potem dobro mešati - torej 1l tequile s koliko likerja?
meša se 3l tequile in 1l likerja preverjeno iz prve roke
je pa problem pravi liker dobiti (amaretto) da je isti okus, mislim da ga v nemčiji kupujejo..pa tequila mora biti prava
Amaretto se da pri nas tudi dobiti, občasno ga vidim v kaki večji trgovini. Jaz sem ga kupil enkrat v San Marinu, precej poceni takrat, pa zelo sladek, skoraj nepitn že
Hja, kje so ti časi, ko smo kot študentje vlačili zadnje SIT-eke skupaj, in capali v Galeba na mandljevo tekilo.
Kot ti je že kolega prej omenil, 3:1 tekila in liker.
Zmešano po drugačenm receptu, kot je omenjeno zgoraj...na zabavi smo je imeli menda 5 litrov, dali v epruvetke, katere so šle takoj v promet in je je zmanjkalo. Pri mešanju 3-1 za tequilo je stvar enostavno premočna in je človek je spije toliko, tako da smo naredili manj malo manj močni hinavsko pijani napitek
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.