Mame

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Pa sej, a ne obstaja že eno tako društvo? Mislim, da imajo celo spletno stran.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
res se mi smilite
a ne znate ali nočete rečt ko te lepo iebe, prodaš vse kar imaš, daš njej kar je njenega po zakonu, pa greš dalje.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Moja dva sta se ločila, pa imam presneto srečo da niso bili nikoli ovirani obiski, niti nisem bil ščuvan iz strani nobenega starša. Ampak sem res bil eden redkih srečnežev, kolikor slišim.

Imaš srečo, da sta "normalna".
smile-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.182
1.964
113
Emona / Carnium
KSZ
1. Svašta majka rađa - na podlagi tega odpadejo stereotipne moralke o nekakšni "deljeni krivdi", ki veljajo vse povprek. Obstajajo zelo čudni ljudje, ki si zelo čudno razlagajo določene življenjske situacije in jih dobrobit otrok ne zmoti pri njihovem lucidnem načinu.
2. Je softi že napisal, da ko greš narazen, se vzpostavi nov odnos oz. bi se moral. Zakaj? Predvsem zaradi otrok in ne zaradi imiđa ali skupnih poslovnih projektov, lastništva,...
3. Preveč se ukvarjate s prikrajšanimi očeti ali mamami in premalo s prikrajšanimi otroci. V takšnih zgodbah so v vsakem primeru veliki poraženci ravno otroci. Določene trenutke je težko ali celo nemogoče nadoknaditi kasneje, ko otrok odraste.

Ker ne poznam konkretnih primerov oz. prakse (CSD, sodišče,...), bom z rezervo jemal zgodbe o takšnih in drugačnih krivicah. Softi pa, če prav razumem, ne govori o tem, da se je njemu zgodila krivica, pač pa otrokom. Je pa res, da sistem ne more rešiti vsega. Škoda, da bolje ne poskrbi za najbolj občutljiva bitja.

Softi, najdi način.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
sicer stike ti mora zakonsko omogočiti, kako pa res do otrok oz kako jim dopovedati, da nisi samo hudoben pa je drga zaeva

Oče ki ga poznam se vsak drugi vikend, ko bi moral dobit otroke, odpelje v LJ po njih (nikakor mu ni blizu doma) in zaman trka na vrata. Vsakokrat po nasvetu odvetnika obišče policijo, jim pove, oni naredijo novo ''kljukico'' v kartoteki in čaka na sodišče.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.171
7.909
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
A si popušil?

Popusijo otroci. Ampak nekateri tega ne dojamejo in ne vidijo. Ti nisi bil v tem, ce bi to vedel. Moski navadno niso taki bedaku.

To kar se mogoče tebi dogaja danes, se je meni pred 7-8 leti. Dobro poznam situacijo in tega nikomur ne privoščim. Ko mi je žena odpeljala otroka je bila hčerka stara 9 let, sinko pa 4.

bakugan

Pripravnik
2. dec 2011
73
0
6
Ker gre predvsem in samo za otroke pozri svoj ego, ce je trba se pri sebi ponizaj in bodi do nje prijazen in ustrezljiv.
Tako bos dobil otroka kolikor toliko nazaj. Sicer za ceno samoponizanja in s figo v zepu. Oce je za otroke
"bog". Brez kontakta s teboj bosta imela posledice vse zivljenje. Zrtvuj se v njuno dobro za nekaj casa. Otroci hitro
rastejo. Sam v tvojem primeru ne vidim druge resitve v korist otrok. Pa vso sreco!

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Zakaj moska miselnost pravi dej ji kar lahko das.

Ker moška miselnost ni tako labilna kakor je ženska... babnice te en trenutek ljubijo, nasledni trenutek pa se ti gonijo; en trenutek mislijo tako, naslednji trenutek mislijo pa drugače... desci smo drugačni, mi vemo zakaj se za nekaj odločimo in ne spreminjamo mišljenja kot Dimsi Rupsi... sej samo poglej mal cosmopolitan ali pa medovernet forum pa te srat prime kakšne to pišejo babe.

Izvirni greh se je začel takrat ko se je začelo babam dajat večje pravice in smo jim pustili razmišljanje s svojo glavo...potem gre pa vse v penis. Muslimani že vedo zakaj jih pokrivajo in jih ne spustijo iz bajte. No ta odstavek je bolj za šalo kot zares. Bi se pa dalo o tem še debatirat.

Ko ženska nosi hlače v družini se nikoli ne izteče dobro....podobno velja za ženske na vodilnih položajih v državi ali podjetjih.

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.171
7.909
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Ker moška miselnost ni tako labilna kakor je ženska... babnice te en trenutek ljubijo, nasledni trenutek pa se ti gonijo; en trenutek mislijo tako, naslednji trenutek mislijo pa drugače... desci smo drugačni, mi vemo zakaj se za nekaj odločimo in ne spreminjamo mišljenja kot Dimsi Rupsi... sej samo poglej mal cosmopolitan ali pa medovernet forum pa te srat prime kakšne to pišejo babe.

Izvirni greh se je začel takrat ko se je začelo babam dajat večje pravice in smo jim pustili razmišljanje s svojo glavo...potem gre pa vse v penis. Muslimani že vedo zakaj jih pokrivajo in jih ne spustijo iz bajte. No ta odstavek je bolj za šalo kot zares. Bi se pa dalo o tem še debatirat.

Ko ženska nosi hlače v družini se nikoli ne izteče dobro....podobno velja za ženske na vodilnih položajih v državi ali podjetjih.

Se zeloooooo strinjam. Boljše ne bi mogel napisati!
467716-post_slo.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

467716-post_slo.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.311
3.932
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
... sej samo poglej mal cosmopolitan ali pa medovernet forum pa te srat prime kakšne to pišejo babe.

hysterical-1.gif
Zanimivo koliko se vas je našlo v tvoji definiciji stabilnosti dedca. Če ga ženska ovija okoli prsta je copata, labilen,.....blablabla.....dec je stabilen samo če ima do ženske poniževalen odnos (kaj pa je to drugega da se v določeni lastnosti počuti več vrednega). Najbolj stabilnemu dedcu prej ali slej vsaka noormalna ženska ******, se mu zgoni....(vstavi poljubno). Ker dec ko se enkrat odloči da bo bedak potem za tem tudi stoji.

Če imate doma babe, ki jim pritičejo zgornje lastnosti (cosmopolitan, čvekaforumi) potem se mi smilite. In se niti ne čudim da misliš kot misliš in da se toliko alterašev strinja s tabo. Sam sicer ne vidim nekag smisla zakaj nebi bil enostavno sam, zakaj bi sploh bil z žensko če imaš odnos tak kot si ga ti opisal. Aja, eni imate otroke, drugi pa reden seks.
aplauz.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.311
3.932
113
Ne vem, ti mi povej. Jaz tega nisem nikjer trdil, sem pa mogoče samo nerodno napisal.