Citat:
Uporabnik AndrejEnej pravi:
Glej, ne bodi užaljen, če sem ti napisal po resnici. Ne pričakuj, da boš dobil enoznačen odgovor. In, če ti kaj pomaga, noben, ampak res noben avto ne bo toliko zanesljiv, da je možnost okvar zero. Moraš pač imeti srečo. Tudi z novim. Ne sprašuj, kako to, vendar imam sam take izkušnje. Z novim (ni pomembno katerim) od začetka same težave (a k sreči garancija ... saj zato pa je, ane?). Še najmanj problemov sem imel z ... ja, je že leta nazaj ... Jugecom. Pa ne, da bi bil tako dober, samo nima kaj crknit. Ne šajbe, ne klima, ne ABS, ne turbina ... ker tega pač nima. Ti sodobni avtomobili imajo pa toliko elektronike, da je že čudež, če ni kaj narobe.
Kar pa sem hotel povedat je, da ti razni nasveti ne bodo kaj pomagali ... žal. Pa še dodatno: če sam z npr. Renaulti nisem imel nikoli težav, z Audijem sem jih pa vedno, ti bom svetoval Renaulta. Kateri avto je pa dejansko boljši ali vsaj bolj cenjen, je pa menda jasno. OK, lahko pa namesto Audija vzameva VW, tam pa ni dileme.
Če ti uspe na podlagi mnenj na alterju kupit avto, samo kapo dol ... predvsem si na potezi ti, da se odločiš, kateri avto bi sploh rad kupil.