Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
To pa moraš PSA vprašat, ne mene, meni je dobra zamenjava za "navaden" avtomatik, ki ga v PSAju prej v "malih" mašinah ni bilo.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Voyager ne woyager.
wink-1.gif

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
BTW: glej barvo odbijačev.

To nič ne pomeni. Ker pri srebrni se ful opazi razlika v odtenku med plastiko (odbijač) in plehom, pa ne rabi bit naknadno štrihan.

B81

22. jul 2007
36.933
10.503
113
Ne vem no, imam enako barvo in se ni videlo, dokler nisem menjal odbijača.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Pozna kdo? Klik na avtonet

Bi menjal, pa ne zaupam prodajalcu.

Definitivno nateg. Avto je iz uvoza. Torej je bil skoraj zagotovo od trgovskega potnika, ti pa v tujini delajo 23500 kilometrov mesečno, ne pa v pol leta. Torej so zagotovo zbiti kilometri. Lahko pa je bil rentacar, kar mogoče pomeni, da so kilometri realni. Ampak a si predstavljaš, da si nekje 56-ti voznik tega avta? To je že vse zjahano...

Pa še nekam velik razmik ima med sprednjim levim blatnikom in odbijačem. Pa zavorne čeljusti so pobarvane rdeče...prejšnji lastnik je zagotovo bil hud divjak...

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.328
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:

Definitivno nateg. Avto je iz uvoza. Torej je bil skoraj zagotovo od trgovskega potnika, ti pa v tujini delajo 23500 kilometrov mesečno, ne pa v pol leta. Torej so zagotovo zbiti kilometri. Lahko pa je bil rentacar, kar mogoče pomeni, da so kilometri realni. Ampak a si predstavljaš, da si nekje 56-ti voznik tega avta? To je že vse zjahano...

Pa še nekam velik razmik ima med sprednjim levim blatnikom in odbijačem. Pa zavorne čeljusti so pobarvane rdeče...prejšnji lastnik je zagotovo bil hud divjak...

hysterical-1.gif

RS6 pa trgovski potnik
bonk.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:

bonk.gif

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Pozdravljeni
Malo gledam za novejšim avtom. Našel sem tega Forda
Ali kdo pozna prodajalca in/ali avto? Prosim za info, če kdo pozna. Kakšna se vam zdi cena oz. na koliko bi še šlo spustiti?
Ali so ti motorji ok? Za prevožene kilometre bi bili lahko pravi, saj sem pred dobrim letom in pol kupil fiesto staro skoraj 5 let in komaj 32500 prevoženimi realnimi kilometri. Fiesta je 1.4 97 km in je za v službo in domov več kot dovolj. Sedaj pa bi zase kupil focusa, pa bi dal partnerki fiesto , njeno Corso pa bi spravili v prodajo.
Hvala za pomoč in vaša mnenja

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Fiesta je bila kupljena v Slo. je pa bila butnjena malo v vrata ampak so bila obojna tudi zamenjana z novimi.
Se pravi ta ford v zg. linku ni OK.
Ne bi se rad nat egnil z nakupom.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Na šoferjevi strani so bila butnjena obojna vrata-pokazal slike, ni bilo veliko, ampak je dobil nova. Se pravi šoferjeva stran in sopotnik za šoferjem je bilo zamenjano.
Bi pa prosil kaj več podatkov, če kdo ve o avtu in prodajalcu v zgornjem linku

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.575
4.494
113
49
Na sončni strani ALP
V službi vozim fokusa 1.6 (atmosferc) in je nepremičnina... Tudi preglednost mi ne sede.
Ne vidiš kje je konec/začetek avta. Idealno za vozit po robnikih ali pa butnit kakšno betonsko korito.

Meni fokus kot primarno vozilo ne sede...

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Sedaj imam Fiesto, ki ima 97km in mi je dovolj, ali misliš da 125km ne bo dovolj. V službi imamo kot drugo službeno vozilo focus 1.6 dizel in mi je kar ok.
Sem pa sedaj gledal malo slike od tega focusa in mi je zanimivo, da ima električni pomik stekel za spredaj in zadaj. To je kar vlika redkost za slo vozilo, medtem ko uvoženi imajo to standardno skoraj vsi.
Bom videl, kaj bo rekel prodajalec jutri. Seveda pa bi servisno zgodovino avta pred nakupom preveril tudi pri pooblaščenem prodajalcu ford vozil