Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

lan07

Pripravnik
15. dec 2007
95
2
8
Jaz sem se pri njih pogovarjal o nakupu vozila po naročilu, pa so se mi zdeli korektni in fer.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Takega kot je na drugem linku je kupil moj kolega od ravno tega prodajalca. Uvaža jih iz Italije.

Zdaj kar sem slišal za te motorje so super, kolega pa je tudi več kot zadovoljen z avtom. Pred njim je imel Tribeco bencin.

Zdaj sem videl, da si napisal, da so bili problemi z diesli Subaru.

To prvič slišim.

Nazadnje urejeno:

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Ja pri prvih letnikih (kot je ta iz prvega linka) so pokale gredi in je bila potrebna menjava bloka motorja, napaka naj bi bila odpravljena z novejšim modelom (leta 2010,kot je v drugem linku).
frown-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Kolikor sem slišal za tega prodajalca, ti pove in pokaže vse kar želiš. V račun ti tudi vzame avto.

Se je v zadnjih dveh letih precej razširil glede ponudbe.

Ga pa ne poznam osebno, tako da ti lahko povem samo, kar sem izvedel od kolega.

fiestica

Zelenc'
21. sep 2014
4
0
1
Pozna mogoče kdo ford fieste 2003/2004 , ki so pri naslednjih trgovcih (sem bolj na novo na teh forumih in ne znam prilepit slik oz. objav iz avto neta o teh avtih :-( sory):

http://www.avto.net/ad.asp?id=8787142&avto=Ford%20Fiesta%20Ambiente%201.3i%208V
AVTO JAN, JANEZ GONZA S.P.
Mariborska cesta 49
PTUJ,

http://www.avto.net/ad.asp?id=8452914&avto=Ford%20Fiesta%20Ambiente%201.3i%208V%20KLIMA
AVTO-RAK TRGOVINA, BOJAN ARNUŠ s.p.
Nova vas pri Ptuju 76a
PTUJ,

http://www.avto.net/ad.asp?id=...%20ZELO%20LE...
TOP AVTOMOBILI d.o.o.
HAJDOŠE 22
HAJDINA - PTUJ,

Pa še kake izkušnje s temi trgovci bi mi prav prišle...sploh ne poznam ker sem čist iz drujga konca slo...

hvala

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
A na tvojem koncu pa ni naprodaj nobene Fieste?

Osebno nebi kupoval tukaj, ker marsikaj vem(pa nič dobrega) o teh prodajalcih .....

fiestica

Zelenc'
21. sep 2014
4
0
1
O, hvala za info, a lahko kej bolj konkretno....
Smo že tolk avtov šli gledat, tudi druge, (ampak najbolj me zanima fiesta) od celja do kamnika in vse vmes, v glavnem osebne prodaje, pa počasi obopujemo, ker so vsi po vrsti sami nategatorji. v oglasih vse odlično ohranjeno, po telefonu jih posebej opozorimo, da naj povejo kak je avto v resnici, pridemo pa avto pogledat pa katastrofa, ne vem kaj majo od tega da lažejo....reče, ja en 10 cm ris, brez rje je na enem odbijaču, v resnici je pa poklofan okol in okol in rjast tk da vsak na pol slep vidi. kopujem 10 let star avto, vem da ne bom dobila kot novga, ampak moj dosedanji je star 20 let pa je veliko bolj ohranjen od znotraj in od zunaj.

Mam še enga privat jutri za pogledat iz škofje loke, a kdo kaj ve, če morda gorenjci bolj pazijo na svoje avte....

....se opravičujem da sem tolk "razpidnjena" ampak res mi že počas preseda.... cajt gre, bencin, skoz enga ko se mal bolj spozna na to fehtat, da gre zraven....

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Mislim da smo to vsi dali cez. Moj predlog je da pocakas da bo na voljo kaj v blizini tvojega kraja. Ker za vsak ogled ki ni blizu si ob 100€.
Ce se ti seveda ne mudi.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
konkretno spoznaš ko kupiš avto pri njih.
Vsake oči imajo svojega malarja in vsak prodajalec svoje blago hvali kar je logično a ne?
Po drugi strani pa bodi realen kupec, ker brezhibnega 10-12 let starega majhnega avtomobila za ceno novega skuterja enostavno ni. Sploh majhni avtomobili imajo nadpovprečno veliko prask in udrtin. Če kupuješ toliko star avto ne smeš gledati na vsako malenkost. Preveri če je motor in menjalnik ok, kakšna praska ali udrtina se pa da popravit če te moti.

fiestica

Zelenc'
21. sep 2014
4
0
1
sej me ne moti praska tu in tam, se zavedam da tako star avto ne more biti brez. najbolj me moti ko lažejo. bi bilo mogoče čist drugač če bi realno povedal, ko jih po telefonu prosiš za obširnejšo razlago o obsegu prask in rje in to potem tudi pričakuješ ne pa da si pol totalno razočaran.... motor je pa itak na prvem mestu,
mogoče je res moja napaka da primerjam z mojim 20 let starim, in da pač pričakujem da vsak svoj avto čuva kolk se da, sej če ti ga drugi po parkingu itd, zastopim, sam da je pa okol in okol z vseh strani nabutan pa popraskan pa da še reče da se mu zdi da je nadpovprečno ohranjen.... pa ni vreden pol cene

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Zakaj bi sploh menjala svojega 20 let starega če mu nič ne manjka?
smile-1.gif
Imam občutek da karkoli boš kupila ne boš mirno spala.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Jest bi vprašal kaj je z original felgami, ker tole je tok bruh, da sigurno ni original. Sploh pa, je bojda dobrega slo subaruja težko dobit, drugače bi bil že prodan, malo povprašaj na njihovem forumu, grem stavit, da ga poznajo.