Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
Pozna kdo tega đipa:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.a...20CRD%20Limited
Če gre v tem primeru za dvosklopčni Powershift menjalnik bi se ga jaz izogibal.
Prodajalca vprašaj ali pa se zapeljiCitat:
Uporabnik softi pravi:
kako nej vem?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
Pozna kdo tega đipa:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.a...20CRD%20Limited
cena je prehuda.poznam modela, ki ga je kupil za 13k z manj kot 80kkm, popolnoma opremljen. avto je požrešen, servisiranje je problem.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Če gre v tem primeru za dvosklopčni Powershift menjalnik bi se ga jaz izogibal.
Lahko, da so ga do tega letnika že kaj poštimali, ampak vseeno. Precej težav, popravlja ga pa nobeden, ker je dele skoraj nemogoče dobit, saj ga izdeluje Ford sam. Sploh pa, če ni bil redno servisiran, samo roke stran.
Vzemi si malo časa pa pobrskaj za powershift problems. Boš videl koliko jih je. In to se začne že pri 50.000 km. Lahko, da so z 2010 že kaj popravili, prej pa je morija. Vem iz prve roke (na srečo ne moje). Noben od avtomatik mojstrov pri nas pa tega ne popravlja, ker baje skoraj ni mogoče dobiti delov, saj se zadeva izdeluje v JV Getrag-Ford.Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
prvič slišim da je kej narobe z powershifti
drgač nč ne piše na temu menjalniku tako da ni to powershift
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Je to podobno kot EDC pri renaultu? (ta cuka)
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Vzemi si malo časa pa pobrskaj za powershift problems. Boš videl koliko jih je. In to se začne že pri 50.000 km. Lahko, da so z 2010 že kaj popravili, prej pa je morija. Vem iz prve roke (na srečo ne moje). Noben od avtomatik mojstrov pri nas pa tega ne popravlja, ker baje skoraj ni mogoče dobiti delov, saj se zadeva izdeluje v JV Getrag-Ford.Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
prvič slišim da je kej narobe z powershifti
drgač nč ne piše na temu menjalniku tako da ni to powershift
Pa za Powershift nič ne piše kje posebej na menjalniku, da bi bil Powershift, vsaj pri C-Max-u tega ni.
PS: Da ne govorim o pametnjakovičih pod kozolcem, ki seveda pravijo, da ni treba olja menjavat. Kaj šele to naredi menjalniku.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Menjalniki v fordih in renaultih so enaki (getrag). Če govorimo od dvosklopkovnih seveda. V laguni je nissanova klasika,
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ne vem, prvi avtomatik pri hiši. Tile so prišli ven menda 2011 ali tu nekje...v koloni, ko greš čisto počasi, skraj na prostem teku, cuka, tudi če dodaš čisto majčkeno plina, cuka...mogoče je samo naš takšen (scenic 1.5 dci...takrat je bila opcija samo s tem motorjem, so rekli v Štaj. avtodomu.