Majkl je car

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ja, res, on je car v vožnji bugija, CAR!!
shocked-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Jah, no čez 20 let pa tudi noben več ne bo vedel kdo je Rosberg, no morda se bodo spomnili njegovega očeta.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Bolje da se te ne spominjajo kot da se te spominjajo kot šumo.

Sin: "Ati ati, kdo je biu šumahl? Zakaj je bil 7x plvak?"
Fotr: " Kradel je sine, sekundo boljši dirkalnik od vseh ki se sploh ni kvaril, parkiral sredi monaka in izrival tekmece, spuščali so ga naprej, podpora FIE...glej da ne boš kot on"

Hitlerja se tudi vsi spomnemo a ne?
grims-1.gif

hysterical-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Ajoj. Spidi, a je tebi Schumacher mamico podrl, da si tako alergičen nanj? Če ni, pa tale tvoja obsedenost že grdo spominja na erotomanijo.
smirk-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Šumaherja se res ne bo nihče spominjal, tudi nihče ne bo več vedel, kako je prišel v zgodovino, tako kot se sedaj več nihče ne spomni, kdo vse je paklal pred 40 leti. No, zadnič je na BBC sterling razlagal kako je bilo..in bilo je hujše, kot je danes, ampak mladina danes o tem nima pojma več, tako čez 50 let ne bodo več imeli pojma o šumaherju.

Vedeli bodo edino to, da je daleč najbolj uspešn dirkač v zgodovini F1.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Niti ne.
Zmagala sta Majkl in Vettel...

Si ti res tako trdobucen ali kaj ? Zmagal je omenjeni anonimnez, Schumacher ni prilezel niti do polfinala.

Ti si pobrkljal ekipni rezultat z individualnim, s katerim seveda nima nic skupnega.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Pa še Senna ni bil na mestu mrtev. Kako naj bi Schumacher predvidel, da bo umrl v bolnišnici?
bonk.gif

Eni imajo pa res ideje. Tako, kot je za ene vsega kriv IJ, za druge Kučan, je pa v F1 kriv Schumacher za pokole v Somaliji.
bonk.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Pa še Senna ni bil na mestu mrtev. Kako naj bi Schumacher predvidel, da bo umrl v bolnišnici?
bonk.gif

Eni imajo pa res ideje. Tako, kot je za ene vsega kriv IJ, za druge Kučan, je pa v F1 kriv Schumacher za pokole v Somaliji.
bonk.gif

Senna ni bil edini mrtev dirkac v Imoli leta 94.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
E moji rdečkarji vam se vidi da navijate za šumo ker je zmagoval, pač fajn je da "tvoj" zmaga vsako nedeljo po kosilu, ne?
bonk.gif

1. Pred dirko je umrl Roland Ratzenberger

2. Tudi če se nekdo razbije da je kri povsod ne greš svoje oslovske zobe kazat

3. VSI SO VEDELI da je Senna umrl ker je bilo že sredi dirke sporočeno.

Ampak egostični prašič je pač egoistični prašič, nuff said. Verjetno je proslavljal da je Senna "likvidiran", pač ena VELIKA ovira manj...drugače bi bil kot raikkonen, 1x posran prvak...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Daj, ne bluzi. Kaj pa, ko je Lauda vozil, pa se je nekdo pred njim razmontiral in je avto zagorel, Lauda pa gladko mimo. Ko so ga vprašali, zakaj se ni ustavil in pomagal, je pa izjavil, da je plačan za dirkanje, ne za ustavljanje. To je bilo seveda pred njegovo nesrečo.

Zakaj pa nihče na Laudo ne onanira? Ali pa na Senno in Prosta, ki sta namerno v dveh incidentih izločila drug drugega? Pri čemer je Senna to celo javno napovedal. Pa ne gre za to, da sem za kogarkoli od naštetih, vsak je bil po svoje car v svojem času. Smešni ste mi kvečjemu primerki, ki vas prizadane nekdo, ki ima tako malo vpliva na vaše življenje, da se pripravljeni zlivati cele strani žolča zaradi nečesa, kar ni nič drugega kot malo kruha in iger.
crazy1.gif
Ni čudno, da tisti, ki zares odločajo o vaših življenjih, tako z lahkoto manipulirajo z vami.

p.s. Zame so televizijski športi samo zabava, nič več. Nisem goreč navijač nikogar, ker se mi to absurdno zdi, mi je pa občasno zanimivo spremljati določene dogodke zaradi dogodkov samih.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Daj, ne bluzi. Kaj pa, ko je Lauda vozil, pa se je nekdo pred njim razmontiral in je avto zagorel, Lauda pa gladko mimo. Ko so ga vprašali, zakaj se ni ustavil in pomagal, je pa izjavil, da je plačan za dirkanje, ne za ustavljanje. To je bilo seveda pred njegovo nesrečo.

Zakaj pa nihče na Laudo ne onanira? Ali pa na Senno in Prosta, ki sta namerno v dveh incidentih izločila drug drugega? Pri čemer je Senna to celo javno napovedal. Pa ne gre za to, da sem za kogarkoli od naštetih, vsak je bil po svoje car v svojem času. Smešni ste mi kvečjemu primerki, ki vas prizadane nekdo, ki ima tako malo vpliva na vaše življenje, da se pripravljeni zlivati cele strani žolča zaradi nečesa, kar ni nič drugega kot malo kruha in iger.
crazy1.gif
Ni čudno, da tisti, ki zares odločajo o vaših življenjih, tako z lahkoto manipulirajo z vami.

p.s. Zame so televizijski športi samo zabava, nič več. Nisem goreč navijač nikogar, ker se mi to absurdno zdi, mi je pa občasno zanimivo spremljati določene dogodke zaradi dogodkov samih.

Senna je v žepu imel avstrijsko zastavo, ki bi jo na podiumu razpel mrtvemu sotekmovalcu v čast.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Ne trdim, da je kdo bolj (ne)človeški od ostalih. Vendar si priznajmo, F1 gledamo (bolj gledate, jaz je nisem že kakih 6-7 let) zaradi prehitevanj, trkov, razburljivosti, kar nam ravno taki egotriparji zagotavljajo. Sicer bi prav vsi mirno lahko gledali balinanje. Razburjati se to torej, ker so tekmovalci taki, kakršni so, je najmanj dvolično, če že ne kaj hujšega. Ravno tako, kot ljudje bulijo v BigBrotherja, potem se pa razburjajo, kaki kreteni so tekmovalci. Jaz ga ne gledam, zato pa ne bi vedel.
wink-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:

crazy1.gif

Kje si ti zdej Laudo najdi majkemi?
bonk.gif