Majice za odslužen mobitel

vejca

Pripravnik
Hči je prejšnji teden dobila skupaj s položnico od mobitela letak da če na njihov center prineseš odslužen mobitel dobiš majčko.
Ker imamo doma dva taka mobitela je hči naslednji dan odnesla 1 telefon k njim in so rekli da majic niso še dobili in naj pokliče sredi tega tedna. Danes jaz kličem če so jih že dobili pa so rekli da so majice dobili v ponedeljek in da jih je takoj zmanjkalo, ter da jih ne dobijo več. Moji dve punci pa sta si tako želeli majic. Ni mi jasno zakaj taka reklama če pa majic takoj zmanjka.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
verjetno so podcenjevali št. neuporabljenih gsmjev... sej v h&m jih majo pocen, pa pejt tja 2 kupit, da bosta srečne...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja pol pa odslužen mobitel raje v gozdu odvrži, pa je. pa boš dobu sprehod, pa še gsm se boš znebil. Kaj je važno, kaj dobiš, važn da poskrbiš za reciklažo!
priden.gif

vejca

Pripravnik
Da ne bo pomote, sem samo hotela izkoristit možnost da dobimo dve majčke, ko že delajo tako reklamo. Če imajo na mobitelu samo majhno količino teh daril in samo za izbrance naj pač ne delajo take reklame.Mobitela sem pospravila v omaro, mogoče bom pa kdaj v prihodnosti imela več sreče. Če bi pa imela srečo da bi dobila te majice bi tudi odslužile svojemu namenu in ne bi pristale kje na dnu omare.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
sploh nism opazo akcije, če bo še enkrat mam pa doma ene 15 odsluženih v omari, pa mam majc za trening za naslednji dve leti

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Da ne bo pomote, sem samo hotela izkoristit možnost da dobimo dve majčke, ko že delajo tako reklamo. Če imajo na mobitelu samo majhno količino teh daril in samo za izbrance naj pač ne delajo take reklame.Mobitela sem pospravila v omaro, mogoče bom pa kdaj v prihodnosti imela več sreče. Če bi pa imela srečo da bi dobila te majice bi tudi odslužile svojemu namenu in ne bi pristale kje na dnu omare.

Mam jaz 2 majici od mobitela nekje, itak neki, velikost small, so mi enkrat dali ko so se mi skušali oddolžiti za nekaj, pa sta mi itak premajhni, samo oprani sta. Daj naslov pa ti pošljem.

voneo

Zelenc'
21. feb 2009
3
0
1
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Hči je prejšnji teden dobila skupaj s položnico od mobitela letak da če na njihov center prineseš odslužen mobitel dobiš majčko.
Ker imamo doma dva taka mobitela je hči naslednji dan odnesla 1 telefon k njim in so rekli da majic niso še dobili in naj pokliče sredi tega tedna. Danes jaz kličem če so jih že dobili pa so rekli da so majice dobili v ponedeljek in da jih je takoj zmanjkalo, ter da jih ne dobijo več. Moji dve punci pa sta si tako želeli majic. Ni mi jasno zakaj taka reklama če pa majic takoj zmanjka.

Jaz sem nesel takoj ob začetku akcije na mobitel tri odslužene telefone in sem dobil tri majice, ena je še zapakirana in mi dela gužvo, če še rabiš za hčeri ti jo rade volje podarim, je pa size L. Piši na zasebno.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Tole mi je kolegica zadnjič potožila ... nesla odslužen telefon na MC in niso imeli majic njene velikosti. Pustila je naslov in jo dobila v treh dneh. Pa saj ni tako važno kam ga odneseš, samo da ga ne vržeš v smeti ali v kakšen gozd. :S

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
516
73
28
širne planjave Dolenjske
povej trr, ti jest nakažem €€ za dve mikici..
rolleyes-1.gif

nisi dobila mikice, pa moraš po forumu jambrat, pa folk res ni normalen
bonk.gif

ne, rajš vidiš da se ti aparati valjajo po omari, namesto da bi jih dala uničit, ker pa ni mikic si jih rajš odnesla domov in jih boš npr. čez pol leta odvrgla v kanto za smeti....

okolje pa "ko ga hebe", halooo, sej maš še otroke, misli malo na njih...a ne, važn da prideš do đabe mikice....recesija je težka reč, kanede...

B81

22. jul 2007
37.693
10.969
113
Citat:
Uporabnik godfather pravi:
rolleyes-1.gif

bonk.gif

okolje pa "ko ga hebe", halooo, sej maš še otroke, misli malo na njih...a ne, važn da prideš do đabe mikice....recesija je težka reč, kanede...

Aha, trust, žajfa!!

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Jaz sem zadnjič nesel dva telefona in dobil dve majici ampak samo XXL. Aja pa še enga kolega sem vzel poleg in rekel, d aje z mano, drugače, če sam neseč tri telefone dobiš samo 1 majico.

Kaj hudiča pa naj anredim s telefonom, če pa baterija in polnilec stane okol 20-30 evrov.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik godfather pravi:
rolleyes-1.gif

bonk.gif

Aha, trust, žajfa!!

mikica
wtf
cheer.gif