mail, webpage, hosting...kako?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Am, zakupljeno imam domeno. Plačujem zanjo letno in nek hosting. Letos pride gor še spletna stran, v bistvu pomoje še ena dodatna stran in domena.

Rad bi imel zadeve na enem mestu, pomembna sta mi pa koledar in mail. Trenutno bolj švoh uporabljam domenski mail, četudi imam fwd narejen na gmail acc. V bistvu uporabljam samo slednjega, kul mi je net interface, koledar syncam s telefonom. Ampak ves fwd pošte na gmail dela počasi, preverja random ali na vsako uro, kar je premalo. Webmail, ki ga imam trenutno mi sploh ni všeč, ne vem al je Horde al kaj zaena stvar, ampak stvar ni to to, deluje mi počasi, okorno in se zadeve izogibam kot vampir česna.

Kako porihtat stvari, da imam nek normalen webmail ala gmail, da se zadeva lahko posynca s koledarjem, kontakti in pa opcija pushmaila je več kot dobrodošla in pa da reply dejansko pride z dotičnega maila in ne in behalf of kot pri gmailu? Zanesljivosti verjetno ni treba izpostavljati. Telefon je iphone, če kaj pomaga pri nasvetu.

Nazadnje urejeno:

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
potem pa outlook.com. ima active sync (push) in pa imo bolsi web vmesnik kot gmail... ce cs, me skontaktiri prek bojana, pa ti uredim en dan...

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Hosting
net interface
fwd
syncam
random
pushmail