Mahoni..vprašanje for you

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Nice, pohvala policistom PP Trbovlje
aplauz.gif

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
to trbovlje je tud sama čefurjada. Bi mogli malo Berlusconija poklica on bi vedo kaj naredit haha

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Isto se jest sprašujem. Eden zaposli 4 za dve minuti. Kaj bi blo, če bi bla dva, bi ga vklepala 15 min?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
@hanzi
Ti si napisal "ti bos dobil drzavnega odvetnika" - drzavnega odvetnika dobis le v primeru obvezne obrambe, ki pa je obvezna le pri tezjih kd... Tko da za en pretep vlomilca bi tezko dobil drzavnega odvetnika.

@schumi
Nisem gledal posnetka ker sem preko telefona. Ampak pri vklepanju upostevaj da ljudi ne smes poskodovat. Lazje bi blo enga dvakrat priklopit pa ga vklenit... Sam ne gre to tko ane.

4. jun 2008
328
0
16
Oberkrain

Ko tole gledam, me spominja na ameriske policaje. Sicer ne ravno z nogo v ksiht, ampak nekaj podobnega.
Mogoce imam malce provokativno mnenje, ampak mislim da bi bilo nekaj % kriminala manj, ce bi imeli nasi policaji taka pooblastila kot na zgornjem posnetku. Ampak je penis, ko bi zadeva postala dvorezni mec.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.450
7.147
113
pri taščici
Appolo; stos je v tem da se mi zdi trapasto v tej drzavi praskat kjer me ne srbi. Ker ce se zacnem praskat, me lahko zacne posteno srbet. Pa se druigace napisano; se vtaknem v vlomilca, zacnejo letet batine sem ter tja, na koncu oba polomljena. Ker vlomilec "nima nic" (ima pa za ceferina) mu ne morejo(m) nic vzeti za poskodbe, on pa mene izseli iz bajte.
Sicer nakladam ker se nisem bil v taki situaciji, pa upam da ne bom, ampak po porocanju medijev imam obcutek da mali posten clovek veckrat nahebe kot barabca.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Mogoče pa še bo kaj iz naše policije. Ravnokar dobil na mail, kako policija ustrezno obravnava naše južne brate.
https://www.youtube.com/watch?v=qcyaX6XNEG0

bo ja..k bo en konj v top kondiciji znal poskrbet za enga civilista. ne pa 4 na enga..k čefurji

Ti so še pogumni.

Na Koroškem jih je prišlo 14 na deložacijo. Zaradi enega tipa ki jim je baje grozil.
hysterical-1.gif

Ne veš al bi se jokal ali smejal.

Sicer pa, poglej si naše policaje v divji adrenalinski akciji:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole

sem bil v 90-tih enkrat na busu..mislim da 93..in pridemo iz madzarske na srbsko mejo. pridejo policaji gor..dva modela, z avtomati seveda, cist skulirana, prijazna..mene se pocakata, da se zbudim, zbrihtam, ker sem glih fino zaspala. pogledata dokumente, gresta naprej..zadi pa dva k sta neki mutila. bolgara, romuna, neka vzhodnjaka, k sta v torbah ela robo za sverc..pipe, ventile..neki takega.

sta ti je to
nista
kako nista. dolazis da svercujes, a..vidi..u pasosu ti zapisano, da si svercovo i ulaz zabranjen sta je to
nista, nosim familiji.

sam padl je..s kopitom od Ak direkt po smrcku, model se prime za nos, policaj v trebuh, un se sklon, polcaj za vrat..in ga prime za ovratnik, odvlece ven..

pride nazaj gor.
ljudi, ne bojte se. mi smo bezbedna i sigurna drzava. ali ne dozvoljavamo sverc ciganima svih nacionalnosti. uzivajte u odmoru.