Magic Bullet alternativa

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Žal se nikjer več pri nas ne dobi, pa me zanima, če obstaja kakšna alternativa?
Sicer je še vedno Ebay, ampak bi vseeno prej še pogledal malce okrog. A obstaja še kaj boljšega kot je to?
Še da bo jasno o čem se pogovarjamo:
http://cgi.ebay.co.uk/New-Magi...bayphotohosting
a43c_1.JPG

Nazadnje urejeno:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.451
3.766
113
MagicBullet ponaredke si lahko še prednedavnim dobil skoraj na vsakem "bolšjem sejmu" na stojnicah "kitajcev" (kitajske robe) in so bili večinoma boljši od "originala". Original namreč oddaja zvok kot močnejša bormašina, primerjivi ponaredki ki sem jih imel čast videt pa so bili tišji (sicer še vedno precej daleč od pričakovanega ampak vseeno)

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
Imel sem dva, problem je, ker zgornji del ne tesni in če dobro ne zategneš vsebine (tekočine) v kapsulo, ti steče v motor in ti ga uniči.

Zaradi tega defekta so jih nehali prodajat, si jih pa še cca pol leta nazaj dobil v sparu...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
Imel sem dva, problem je, ker zgornji del ne tesni in če dobro ne zategneš vsebine (tekočine) v kapsulo, ti steče v motor in ti ga uniči.

Zaradi tega defekta so jih nehali prodajat, si jih pa še cca pol leta nazaj dobil v sparu...
A pa se to slej kot prej zgodi zaradi napake v konceptu ali se to zgodi zgolj, če nisi dovolj zategnil kapsule?
Kakšna je sploh bila cena v Šparu?
Obstaja kakšna druga alternativa? Namreč videl pri sorodnikih in stvar bi bila pri nas doma ultra uporabna vsakodnevno.
Aja, hrupnost mašince niti ne moti. Je namreč učinek takšen, da bomo preživeli tudi to
grin1.gif
.

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
huh nam je tudi šel k hudiču.. Smo pa ga imeli zelo dolgo. Zdaj si je mama zaželela novega pa jih nikjer ni..

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
mal obujam temo, ker bi sedaj tudi jaz to imela
redface-1.gif

a se to sedaj dobi v slo, al bo treba kr preko ebaya?

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Mi imamo enega Philipsa, sicer je imel nekaj manj rezil, itd., dela pa odlično že kar nekaj časa.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
vem, sem videla, ampak jst bi to rada najprej kej v roke prjela in si ogledala, če je primerno za to, kar jst potrebujem
uf-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
nikjer ne zasledim prostornine posode, meni se zdi malo prevelika za mojo uporabo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Da mal obudim temo:)

Včeraj je prekipelo in sedaj je potrebno novga nabavit:)
Imam tega philipsa kjer je problem, da je posoda v stožec. Spodaj je ožja in je logično, da vsebina ne more padet na nož. Ali dodam full tekočine, ali pa postopoma mečem not. Če slučajno daš preveč, pa ga mal porukaš, pa se nož odvije in vse steče po mašini
cheer.gif

Po malo googlanja sem se ogrel za
KENWOOD SB 055 2GO SMOOTHIE
ali
Magic Bullet

Uporablja se v 99%, da se not zmeče zelenjava in sadje (zmzrnjeno in sveže).

Bral sem tudi forum presnojedci, pa mi delujejo mal
stupid-1.gif

Če bote predlagal kaj dražjega, potem more znat tudi kaj več kot samo "korenček" zmiksat
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
meni je magic bullet všeč, ga uporabljam. Moraš pa biti pripravljen na to, da ne deluje, če nimaš dovolj tekočine. Na suho ne bo šlo.
Včasih zmiksam pomaranče, jabolka in korenček in je zelo pomembno, da pomarančo naložim tako, da pride prva na nož, priteče dovolj tekočine in vse skupaj ni problem zmiksat.