Maček in metek

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.029
3.729
113
A mu dohtar ni že med anestezijo odrezal prašnikov? Si je raje pustil še malo dela za drugič? Glede na preiskave je tudi Levkozo in mačji aids pretestiral?

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Ni imel anestezije, to bo potem, ce se bo metek odstranil. Za levkozo in aids sem ga dal testirat lani jeseni, bilo negativno.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ma dol na meji s ČG-AL to štekam, sploh v tistih cajtih ki jih opisuješ. Ne štekam pa tega od južnjaka, ki je verjetno itak kle rojen. Mal preveč se palijo na to, seveda nekateri.

Ta pravi se oglaša, ko bi se v vsaki drugi temi rad tepel, pa zarad avta ali zarad mačk...
Ja, a se greva tepst
aplauz.gif
K od mene boš prej pivo dobil k pesti.
Tolk da veste, men je isto reku!

I

Izbrisan uporabnik #9334

Yeah, i am a loser, not a fighter. kakor prepeva Michael Jackson ...
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

smile-1.gif
Drugače sem pa mislil dodati anekdotico na tisto čefursko tradicionalno yebanja mamic -

Smo imeli pri vojakih v ekipi enega šiptarja (Bog mu grehe odpusti, ...), ki se je enkrat nekaj natogotil na enega soborca, ter mu je razloži : " Jebo ti ja pas mater! "
smile-1.gif

Smo se mu še par mesecev režali.
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.507
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
smile-1.gif
Drugače sem pa mislil dodati anekdotico na tisto čefursko tradicionalno yebanja mamic -

Smo imeli pri vojakih v ekipi enega šiptarja (Bog mu grehe odpusti, ...), ki se je enkrat nekaj natogotil na enega soborca, ter mu je razloži : " Jebo ti ja pas mater! "
smile-1.gif

Smo se mu še par mesecev režali.
smile-1.gif
A sva bila midva skupaj v vojski?
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zakwa?
smile-1.gif
Sej nisi menda šiptar.

Sej ni greh biti šiptar, sramota pa je.
grin1.gif

Nekaj podobnega imamo pri nas za štajerce, ko je Sava meja ...
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Preberi še enkrat, od besedice do besedice - tako kot v prvem razredu. (
hysterical-1.gif
.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa tristo hudirjev! (
crazy1.gif
) bereš tako kot en tak prlek.

Rekel je : "Jebo ti ja pas mater!"

( Pa je šel štos ...
stupid-1.gif
)

Car

POSTman
4. avg 2007
8.507
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Pa tristo hudirjev! (
crazy1.gif
) bereš tako kot en tak prlek.

Rekel je : "Jebo ti ja pas mater!"

( Pa je šel štos ...
stupid-1.gif
)
Mogoče berem kot klasičen alterjevc, to pomeni na pol...
Zmotile so me zadnje besede pred jebo ti...., mogoče so malo dvoumne, kdo je kaj rekel, soborec ali šiptar.

Matr, sva čisto off topic!
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Sicer pa, kar se naše mačke tiče, se mi zdi da se zima počasi mehča. Zdaj je že bolj zunaj pa kožuh na vampu že malce po tleh vleče ...
smile-1.gif

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
Citat:
Uporabnik cbb pravi:

Maček je kaj? Čistejši od človeka? Ne me jebat no... Maček prenaša kup nalezljivih bolezni, bolhe, klope in ne vem kakšno golazen še. Lani pozimi si je za svojo smrt izbral sosedov maček moj rastlinjak in mi crknil sredi solate. Pa mu nisem pomagal crknit, sam je. Potem pa govorim s sosedom, lastnikom, ki jih je takrat imel več kot 10... Pa mi pravi: med sabo se gonijo, pol jih pa nekaj na temo tega crkne, nekaj jih mačja kuga pobere... WTF? In maček s kugo pride crknit v mojo solato? In kurčevi mačjeljubci se repenčijo, ker kakšnega nažgem z nogo da se 3x okol obrne, ko ga dobim v rastlinjaku? Kaj naj lastniku crknjenega tlakvano prošnjo pošljem, naj njegovi mački ne hodijo crkvat in scat pa srat v moj rastlinjak????

Vse to in še mnogo hujše bolezni prenašajo ljudje. Uši imaš v vsaki šoli, da o boleznih ki so tebi nevarne ne govorim.
Mačja kuge se bojiš
smile-1.gif
A okoli ljudi hodiš z 10m obvozom? A mrliča si se že kdaj dotaknil?

Tudi meni je neznan maček že crknil na parceli, pa še kakšna druga žival. Lastnik bo seveda zavijal z očmi in te sumil vsakič ko bo kaj narobe z mačkom.