Tolk da veste, men je isto reku!Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ja, a se greva tepstCitat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ma dol na meji s ČG-AL to štekam, sploh v tistih cajtih ki jih opisuješ. Ne štekam pa tega od južnjaka, ki je verjetno itak kle rojen. Mal preveč se palijo na to, seveda nekateri.
Ta pravi se oglaša, ko bi se v vsaki drugi temi rad tepel, pa zarad avta ali zarad mačk...K od mene boš prej pivo dobil k pesti.
ItakCitat:
Uporabnik Demz pravi:
Yeah, i am a loser, not a fighter. kakor prepeva Michael Jackson ...
A sva bila midva skupaj v vojski?Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Drugače sem pa mislil dodati anekdotico na tisto čefursko tradicionalno yebanja mamic -
Smo imeli pri vojakih v ekipi enega šiptarja (Bog mu grehe odpusti, ...), ki se je enkrat nekaj natogotil na enega soborca, ter mu je razloži : " Jebo ti ja pas mater! "
Smo se mu še par mesecev režali.
Saj sem večkrat, ampak mi ni jasno, da je šiptar rekel kaj takega....Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Preberi še enkrat, od besedice do besedice - tako kot v prvem razredu. (.
Mogoče berem kot klasičen alterjevc, to pomeni na pol...Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Pa tristo hudirjev! () bereš tako kot en tak prlek.
Rekel je : "Jebo ti ja pas mater!"
( Pa je šel štos ...)
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Pa tristo hudirjev!
( Pa je šel štos ...)
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Maček je kaj? Čistejši od človeka? Ne me jebat no... Maček prenaša kup nalezljivih bolezni, bolhe, klope in ne vem kakšno golazen še. Lani pozimi si je za svojo smrt izbral sosedov maček moj rastlinjak in mi crknil sredi solate. Pa mu nisem pomagal crknit, sam je. Potem pa govorim s sosedom, lastnikom, ki jih je takrat imel več kot 10... Pa mi pravi: med sabo se gonijo, pol jih pa nekaj na temo tega crkne, nekaj jih mačja kuga pobere... WTF? In maček s kugo pride crknit v mojo solato? In kurčevi mačjeljubci se repenčijo, ker kakšnega nažgem z nogo da se 3x okol obrne, ko ga dobim v rastlinjaku? Kaj naj lastniku crknjenega tlakvano prošnjo pošljem, naj njegovi mački ne hodijo crkvat in scat pa srat v moj rastlinjak????