Luknja na javni cesti in poškodba vozila

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.128
6.952
113
pri taščici
v prekmurju se praktično brez posledic (za ljudi) zaletavajo v stanovanjske bloke
wink-1.gif

Naj država najprej skrbi za spomenike ki so v njeni lasti, potem pa za privat lastnino.
Sicer pa naj ti postavijo novo hišo ti pa jim prepusti staro.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik damci pravi:
sem imel podoben primer, rešil v 3 urah - razen da sem na novo platišče čakal 1 teden. Res pa je da sem sam vse poslikal, šel na bližno PP, tam naredil zapisnik in kopijo kar odnesel na občino, ter tam dobil navodila na katero zavarovalnico se moram obrnit. Nas zavarovalnici se je naredil zapisnik ki sme ga kar odnesel na servis. To je to.

KPL meni ni dal takih navodil. Kdo je bil upravitelj?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja, v slabih odnosih
ti je hanzi povedal kako se plača. mal žura, mal podpisa za dodatna dela, pal podpisa za pravo izvedbo.

500 kubikov je malo. šlo je 1500 kubikov. vsega materiala. krog se počasi zapira.
btw.
poleg tega je šlo še za x100 ur delavcev in še in še.

e moj alko..ne živet v iluzijah.

damci

Pripravnik
12. sep 2007
247
6
18
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Citat:
Uporabnik damci pravi:
sem imel podoben primer, rešil v 3 urah - razen da sem na novo platišče čakal 1 teden. Res pa je da sem sam vse poslikal, šel na bližno PP, tam naredil zapisnik in kopijo kar odnesel na občino, ter tam dobil navodila na katero zavarovalnico se moram obrnit. Nas zavarovalnici se je naredil zapisnik ki sme ga kar odnesel na servis. To je to.

KPL meni ni dal takih navodil. Kdo je bil upravitelj?
saj sem napisal - občina

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
ksz

nisem bral celotne teme

pa se je še meni zgodilo, vedno sem se norca delal kako slabo cesto mamo, včeraj pa zapeljem v eno luknjo novo pa mi zdaj nekaj poka spredaj levo ko zavijam desno, čuje se kot lager nisem pa mehanik
d055.gif

komu lahko je*em mater zaj ?
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
nekje si omenjala policijo.... praksa je, da ta zapisnik poslje tisti ki ga je pisal. Ta nekdo je vmes lahko prost, lahko pa je enostavno zaseden z drugimi stavrmi. Ker je to obicajno navaden policist, more on to spravit do komandirja ki je podpisnik vseh zadev ki gredo s postaje... Poleg tega navadni policisti nimajo zunanje elktronske poste. 5 dni je kar hitro...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
kretenizmi prve klase... gradi se prepočasi in predrage ceste, kvalitetno gledano čist v p33sdi, lukenj miljon, če se jih slučajno pokrpa se jih zasuje z asvaltom z lopato, itaq razpade flika v roku dveh mesecev, plačuješ cestnino ob tehničnem, še vinjeto za povrh, če pa nabiješ na kakšno luknjo pa spet noben drug kriv razen voznik, ki se posledično lahko j3be ali pa uveljavlja kasko zavarovanje, kar ima spet lahko negativne posledica zanj, kljub temu da ni kriv popolnoma nič. just lovin' it
10.gif

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Lopovsko drzava pac,denar od dajatev ponikne -kam vemo vsi-, bolj kot so ceste razpadle in makadamske bolj se podvozja kvarijo,gume unicujejo...in vse to je treba popraviti in kupovati nove dele,seveda ima drzava od tega samo koristi saj od vsega pokrade se 20% ddv.
In potem neko zensce joce lazne solze v kamero ,ter obljublja vecjo varnost na cestah....seveda spet z ropanjem avtomobilistov ki se prehitro prebijajo cez nemogoce ceste omejene na 40 zaradi razpadlosti....

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Danes sem videla škodne spise. Te KPL/CPL niso normalni. Skrbelo jih je, če sem se držala desne strani ceste - ja kako drugače bi imela pa desno kolo poškodovano. Jao jao. Vsi tisti spisi ... Eno samo sprenevedanje in nakladanje o stvareh, ki nimajo z ničemer veze. Sedaj se čaka še na odgovor policije, da povedo koga so takrat poklicali za saniranje jame.
Glavno, da še vedno vsak mesec plačujem prispevek za ceste za avto, ki stoji zaradi njihove malomarnosti.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Pojma nimam. 50€ za začetek na optiki, potem pa naprej še kakšna roka, stabilizator, delo, ... Z gumo in feltno ne vem kako je, ker je tudi to potrebno preverit. Na zavarovalnici so itak samo ugibali, kaj bi lahko bilo, sama pa avta itak ne mislim obremenjevat z vožnjo na diagnoze.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
en predlog - popravi vse na lastne stroške ali pa iz kaska (če ga imaš), da ti avto ne bo predolgo stal zaradi tega, vse račune pa spravi in nato regresiraj (ali pa bo to storila zavarovalnica) od odgovorne (pravne) osebe.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Če bi imela kasko, potem bi avto popravljala takoj. Sicer se je pa danes obrnilo na bolje in bom do petka 100% že vedela kako in kaj.
Koga se pa priporoča za popravljanje podvozja v LJ?