Lučka za ponoči ko grem scat

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Torej kako imate to rešeno. Jaz hodim za osvetlitev s telefonom v roki scat, pa bi si kaj bolj sufisticiranega uredil. Torej ko vstanem bi moral prižgat luč, ki dovolj osvetli, da grem iz spalnice, preko kratkega hodnika v kopalnico. Torej lučka s senzorjem mi ne pride v poštev, ker če je nameščena pri postelji, da se takoj vklopi, potem ne bom v kopalnici nič videl. Pa še malega psa imamo, ki bi lahko ponoči luč vklopil če se kaj sprehaja ne vem. Idejno razmišljam, da bi imel eno malo led lučko na baterije nekje nad vrati kopalnice in bi jo moral vklopiti z daljinskim upravljalnikom - z gumbom. Pol bi imel ta gumb nad posteljo in samo prtisnem in se mi vklopi lučka pri kopalnici in mi je čisto zadosti, da vidim pot do tam in da se ne uščijem mimo.
grin1.gif

Ima kdo kakšno idejo?
pozdrav.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
To vse naredim po občutku, brez kakršnekoli luči
smile-1.gif

Tudi meni je šlo po občutku včasih dobro, ampak sem potem ugotavljal zjutraj, da je vse poscano.
evil.gif

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.133
96
48
Jaz ne rabim, itak ni 100% tema, tako da se da ciljat...
Sem pa zaradi tamalega, ko je začel sam ponoči lutat na WC, zmontiral v kopalnico eno luč, E14 3W, gori celo noč. Predviden letni strošek za elektriko = 1,00 EUR.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
A jke res tako teško prižgati luč ko vstaneš in greš v drug prostor, tako v temi hodijo samo tisti ki jih nosi luna in sedaj v četrtek je polna luna.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
tisto 'otroško' lučko si nabavi...ki jo šutneš v vtičnico in ima brlivko...pa nekam vštkaš da rirekt ne moti pa je ponoči dovolj svetlobe da se mirne duše lahko skitaš naokoli.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Citat:
smile-1.gif

Tudi meni je šlo po občutku včasih dobro, ampak sem potem ugotavljal zjutraj, da je vse poscano.
evil.gif

No, v WC-ju si prižgem luč, razumljivo. Do WC-ja pa pač "tavam"
smile-1.gif

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Citat:
smile-1.gif

evil.gif

A je zmanjkalo za žarnice v kopalnici
sprasujem se.gif