Tole je čisto odveč. Nič ni crknilo, če bi prebral temo bi pa vedel zakaj sprašujem!Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
kaj ti je to crknilo da tolk tezis? v cem je problem?
No to je pa že koristna informacija. Druga konkretna v tej temi. Hvala!Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
to je imela tudi prejsna generacija Cja,dobra zadeva, in nic ni crknilo.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Dal sem ti dober, argumentiran po tvoje konstruktiven odgovor. Če ti bodo žarnice crkavale 1x na 2 meseca je pa nekaj hudo narobe s tvojim avtom in NE z žarnico!
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Dal sem ti dober, argumentiran po tvoje konstruktiven odgovor. Če ti bodo žarnice crkavale 1x na 2 meseca je pa nekaj hudo narobe s tvojim avtom in NE z žarnico!
Ti klamfaš take "strokovne" neumnosti po forumu, da glava peče. Kot prvo - obstajajo avtomobili, pri katerih s samo z znanjem, spretnostjo in izkušnjami ne moreš pomagat pri zamenjavi žarnice. Potrebuješ orodje. Različno.
Kot drugo - obstajajo avti, ki jim na žalost crkujejo žarnice na dva meseca. Tako iz glave - SsangYong Rexton. Razlog? Višja voltaža alternatorja. Pa še zdaleč ni edini in obstajajo tudi drugi razlogi. Ne pametuj o področju, kjer nimaš pojma.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
...
Kot drugo - obstajajo avti, ki jim na žalost crkujejo žarnice na dva meseca. Tako iz glave - SsangYong Rexton. Razlog? Višja voltaža alternatorja. Pa še zdaleč ni edini in obstajajo tudi drugi razlogi. Ne pametuj o področju, kjer nimaš pojma.
Povej tvoj naslov, pa se pripeljem z enim Reno Modusom... pa da vidimo, kje bo tvoj izpit konec dneva...Citat:
Tako bom rekel; kdor ni sposoben zamenjat sam žarnice na avtu, naj vrne izpit za avto in naj se vrne v malo šolo na tečaj retorike.
lp