Je že tako impresivno, če obvlada eonŠkoda, da domač telefon ne dela. Bi ti dal od ome (90+) številko, pa se ti z njo zmeni zakaj TV ne dela in zakaj bo nad posteljo imela anteno.
Zarota večjih razsežnosti Ne vem kje si lociran, če si kje bližje meje se da z usmeritvijo antene čez mejo poloviti tudi kaj tujine, obenem pa še zmeraj delajo slovenski. Kakor kje sicer.Daniel vidva s Merkurjevim prodajalcem sta se zih zarotila proti meni.
Usmerjena zunanja je v kuferaumi ….
Ma vem - sam daj ti to omi dopovej.Direkt na tv iz zraka nikakor ne boš dobil Exodusa.
Zarota večjih razsežnosti Ne vem kje si lociran, če si kje bližje meje se da z usmeritvijo antene čez mejo poloviti tudi kaj tujine, obenem pa še zmeraj delajo slovenski. Kakor kje sicer.
ampak na mojem asusu vtaknem usb modem v usb port (ne v wan port) in potem lahko izberem ali delujeta obe povezavi hkrati ali pa dela usb modem kot failover, ko pade glavna povezava
rt-ac86u pa merlin fw... čeprav mislim, da imato tudi stock fwKateri Asus, oz. kateri FW?
Zanimivo, tega pa nisem vedel, da ima Bridge način. Imaš kako sliko tega v nastavitvah? Modem je drugače odklenjen? Če ga boš kasneje prodal naprej bi bil interesent, iščem nekaj z 300 Mbit DL in CA, ker mi ključek nese samo do 150 Mbit.Tak Huawei priklopljen, dela … in ima brisge mode - jaz pa že vse nastavil na njem, da se predstavlja kot stari router …
Verjetno jutri vse prestavil nazaj …