Louis Vuitton fake torbice?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
V LV trgovinah imajo original robo ... In v normalnih trgovinah ni fake racunov. In ce ti v Gallerie Lafayette fake prodajo, so oni krivi, ne kupec.

Delaš kot prodajalka v LVju, pa kakšno torbico tako malo zamenjaš? Nebi vrjel kolko je tega, v sportnini al v tomas sportu so jih dobili z nevem koliko sto falšaki.

To ni problem kupca in v takem primeru kuca ne kaznujejo (sem v Franciji malo povprašal o teh stvareh). Je pa res, da tam tudi trgovci tega ne piočnejo, ker so kazni takšne, da lahko kar zaprejo štacuno.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Da mi moja v skupnem gospodinjstvu sanja o taki torbici za 500eur dalje jo nagonm cez vrata. Matr od tehnike vsaj nekaj je, ne pa faking torbica ki me briga ce drzi 200 let ce pa jo zenska nosi max leto potem je pa ze druga zunaj. 200eur bi bila vredna tista ki bi spreminjala barve za razlicne obleke, tako pa lahko das 200Keru za torbice pa bo komaj zadovoljna,

Vidi se ti da si omejen... nič drugega ti ne morem reči..

Mi govori tip k prodaja staro S3 za 10keur, ti kr mej mene za bedaka sam se pa drzi svojih zajebanih Fabij pa bomo vsi srecni.

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
razlika med fake torbicami in pravimi je zelo očitna. če ne na uč, pa zih na otip.
jst mam eno doma in je bla nekje okrog 500 evrov (pa je bla med najcenejšimi). in je zadeva res zelo kvalitetno narejena. jo pa nosim res ob posebnih priložnostih, ko je tudi outfit temu primeren.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik tratnjak pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
čeprav, ni šans, da za torbico dam več kot 200 € ... no, če je Domke fototorba, pol ja, ampak fototorba je itak specifična roba, je že zato dražja ...
tongue-1.gif

zakaj pa si ti sploh kupujes torbice
smile-1.gif
?

takele so moje torbice ...
wink-1.gif

niti ni tko švoh za 200€ ... pa da ne govorim, da včasih ne moreš ravno pazit na tobro ... aja, pa moja je fire proof ...
wink-1.gif

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
lahko bi jo nosila vsak dan. ampak mi ne sede vedno na obleko in čevlje.
je rjave barve. ...ženske pač
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
In? Kaj pa je narobe, če imaš kakšno stvar za "posebne" priložnosti. Tudi jaz ne vržem nase Hugo Boss obleke za vsako pasjo procesijo pa ni bila malo denarja.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Jaz morda ne, vpraši punco, ki je kupila LV torbico in ti bo povedala kaj ji pomeni, da se ujema z njenimi čevlji.
wink-1.gif

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Glejte otroci, če si baba sama kupi torbico za 500 in več EUR, z njo ni nič narobe. Z babo, ne s torbico. Pa če ji jo kupi tip, tud ne.
No, v tem primeru ne bi dal roke v ogenj za tipa. Če ma več kot stotko ... ne keša. Ampak OK. Njegov keš.
Torej, zakaj bi se sekiral, če Francka kupi torbico za 634 EUR, Poldka za 342 EUR, Ignacija pa za 509 EUR? BMK.
Važno je le, da Francka, Podka in Ignacija niso v mojem leglu ... clear?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Se strinjam, BMK koliko stane, vsak lahko lasten denar troši kot mu paše.

MACI mode one:

Vsaki uporabnici Alterja lahko kupim LV torbico.

MACI mode off.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
...zadnji...

hahaha, kolk ste eni smešni....
bonk.gif

zgražate se nad LV torbicami ki stanejo nekje od 500 pa naprej....
hysterical-1.gif

če ima kdo denar in željo naj kupi....omejeno je razmišljanje "saj ne rabi, kaj če mu, kaj se pederira...."...
bonk.gif

jest imam LV denarnico za 350€....imam jo 3 leta....nosim jo v zadnjem žepu hlač...sedim več na njej kot na riti....ŠE VEDNO JE TAKA KOT PRVI DAN....
cheer.gif

vem zakaj jo imam....in žena tudi ve zakaj ima torbico za 1000€...
cheer.gif

P.S. LV torbice so drobiž napram nekaterim drugim firmam....
evil.gif

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kdo se sekira? BMK. STrinjat pa se tud ni treba z vsem, kajne?

In s čim se naj tuki strinjam? Resno?
Hebe se men, sej ni moj dnar ... jest že ne bi dal tok dnarja za torbico. Hm, ampak samo, ker sem tip in nisem poženščen.
Bi pa dal recimo za eno, recimo, DH kolo tud 10k. Pa tud to verjetn enim ne bi blo všeč, sej majo v Hervisu kolesa za 100 EUR ... ki je seveda ENAKO dobro, kot recimo od C-dalea ... ane? LOL

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Ne.

Ni vžgalo. BMW je na Alterju podcenjen, kot kaže ... naslednjič poskusim z Audijem
evil.gif

Nazadnje urejeno:

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Citat:
ksz

Da mi moja v skupnem gospodinjstvu sanja o taki torbici za 500eur dalje jo nagonm cez vrata. Matr od tehnike vsaj nekaj je, ne pa faking torbica ki me briga ce drzi 200 let ce pa jo zenska nosi max leto potem je pa ze druga zunaj. 200eur bi bila vredna tista ki bi spreminjala barve za razlicne obleke, tako pa lahko das 200Keru za torbice pa bo komaj zadovoljna,

Vidi se ti da si omejen... nič drugega ti ne morem reči..

Mi govori tip k prodaja staro S3 za 10keur, ti kr mej mene za bedaka sam se pa drzi svojih zajebanih Fabij pa bomo vsi srecni.

In kaj ima moj audi veze z LV torbico? Ali pa Louboutin čevlji? Lv torbice nimamo pri hiši, čevljev pa kar nekaj. In če moja draga reče da je njen par čevljev vreden vsakega €, ji lahko po 15 urah kolikor jih ima na nogi (11cm petka) lahko verjamem... tudi sam imam malo dražje čevlje in jih lahko samo pohvalim.

In še enkrat.. kaj ima fabija zraven?
bonk.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Nič, pač moral je najti nekaj, s čimer te je poskušal spraviti na isti "nivo" kot ti njega.
smirk-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.443
113
Za na gala dogodke mora biti itak unikatna torbica, saj te "serijske" lahko vsak(a) kupi in lastnici take torbice dela konkurenco.

Če imaš unikat, pa te ostale ženske sprašujejo "čigava pa je ta torbica, take pa še nisem videla, koliko si dala zanjo, kje si jo kupila ..." in klepet ter dvigovanje ega se prične. Ampak tako pač je, cilj je dosežen.

Moški imamo pa avtomobile, ure, mobilne telefone, ...

Podobne teme