Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
a mi lahko kdo na hitro pove, kaj se mi najbolj splača od transporta? jutri grem gor in v nedeljo nazaj - moram prit od lutona do centra (verjetno easybus za 11 funtov potem pa peš do easyhotela) za jutri boma verjetno bolj peš bližino hotela raziskala, rabim pa za 4 dni karto - v nedeljo pa moram biti že ob 9:00 na Stanstedu
gledam cene in je recimo za cone 1-2 dnevna 8 funtov, tedenska 27,60 funtov. Je to isto oyster tedenska? Oyster piše, da ne moreš več kot daily cene porabit na dan? je kaj bistvenega izven con 1-2?
Povratna. V eno smer je 99 EUR. Če se jim ne bo izplačalo bodo pač ukinili. Za odhode v začetku oktobra je EasyJet že dražji.Citat:
Uporabnik shift pravi:
to cena za eno smer ali povratna.če je za eno smer potem nek naval na to linijo ne bo.še adrija je bila cenejša pa je letela na pol prazna.za primer grem novembra v london in me povratna iz brnika z easyjetom pride 55€
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Mene pa adria 400. Je pa res, da je od tega katre za vsega 155€, ostalo so takse. In je res tudi, da ni treba letet na blesavi stansted, ampak priletim na LHR, nazaj grem pa s city airporta. Torej vse oddelam s podzemsko. Pa takrat grem ko rabim (če bi hotel it z easyjem bi 2 dni dlje tam bingljal, kar seveda zudi ni zastonj - v bistvu bi na ta način easy prišel le še 50€ ceneje) ...
Citat:
Uporabnik shift pravi:
no o tem koliko so adrijina letal apolna pove podatek da ima linija letno 10mio evrov izgube.to najrbž z polnim letalom in cenami karte za 200€ v eno smer ne bi šlo ali pač?se pa strinjam da težko letiš iz londona zvečer po 18uri za normalno ceno kam v bližno ljubljane.tudi avstrija,zagreb ,italija je težko dobit.zastopim če greš službeno da drugače skoraj ne gre.no jaz recimo razliko karte easy-adria rajši spijem v pubu