Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Torej imam Logitechov MX3200 cordless komplet, ker je pa miška še malo zdelana bi kupil MX620 miš. Zanima pa me če bo delovala na reciever od MX3200 kompleta ali bom moral imeti 2 recieverja posebej vklopljena v računalnik?
bi, če bi mela miška to možnost. maš sam gumb za vklop/izklop spodaj. probal stiskat, prižigat, connectat, pa nič. enako, če dam reciver od miši, pol tipkovnica ne dela.
Logitech ima connect utility, s katerim lahko probaš poštukat naprave. Meni sicer ni uspelo oženit MX620 in V550, je pa res, da ma prva navaden receiver, druga pa nano. Nekaj komunikacije je bilo, kurzor se pa ni premaknil.
Če probaš, ne stane nič.
Zanimivo... MX620 nima connect gumba niti na miški niti na recieverju. Bi pa bilo morda res za probat še z connect utiliyom? Se ti da še to sprobat jolly?
Ja levi gumb me je zajebaval pa sem jo razdrl in sčistil pa dela spet o.k tak da bo še za nekaj časa dobra. Mi je pa res zanimivo da MX620 ne dela glede na to da je praktično enaka oz. zelo podobna miš kot MX600 ki je v tem kompletu. LX5 pa še ena stara optična iz enega chep kompleta pa delata brez problema.
vse logitech miške imajo nažalost probleme z levim gumbom. mam 4 na voljo, vse še v garanciji, pa vse jebe levi gumb. pa niso neke low cost miši. razočaran nad njimi v glavnem.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.