Ljudje so res take pizde

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ko sploh ne veš ozadja,.....to je organizirana zarota vernikov proti tebi,.....za kazen.....vedno in povsod boš čakal, kamorkoli se prikažeš, se bo čudežno naredila vrsta pred tabo, ker vpleteno je na tisoče ljudi in proti temu se ne moreš ubranit, razen da se nam pridružiš in se pokesaš.

evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Zakaj se ne pritožuješ še nad ljudmi, ki jim sploh v vrsto ni treba, ker pridejo v ambulanto čez stranski vhod? Kakšen star partijski funkcionar, recimo.

Ko si že pri partijcih. Tem so vsaj trgali za zdravstveno blagajno. Kaj pa priseljeni argentinci?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
a to te je nekdo na enak način sprcal in se ti zdej fino zdi ker uporabiš isti stavek na drugemu?
smirk-1.gif
i feel sorry for you.

Drgač pa lej, če ne skapiraš in se še spuščaš na osebno raven je to samo problem tvoje mentalitete in sposobnosti dojemanja. Si pač majhen človek, ki na "veliko" piše po forumu, da se dvigne... bogi.

lej kar se tiče upokojencev, tut jst mam dva upokojenca in vem kakšna sta in kakšne težave imata kot upokojenca tko da mi ne bit vseveden. Tak človek, ki hodi kot mesečnik po svetu mora biti pod nadzorom pri jemanju tablet, ne pa da hodi sam v lekarno.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.963
113
Emona / Carnium
Pa ne bit užaljen, če ti malo...potrkavam
evil.gif

Jaz ti pravim, da je treba starejše (ne mislim samo staršev in starih staršev) generalno malo bolj spoštovati. Se mi zdi, da je tega tudi pri drugih ciljnih skupinah premalo. Lahko začnemo pri čakalnicah in končamo na cesti. Nobenega respecta stari.
Drugače te (skoraj, ker to, da ti je zaprla vrata pred nosom je grdo četudi nimaš povite tačke) čisto razumem, da te kdaj pa kdaj iztiri kakšen fosil. Enkrat fosil, drugič BMW fahrer, tretjič čistačica, četrtič seronja, ki pred tabo ni spucal sekreta,...Ok, razumem tut turbogoboida, ki mu ni jasno, da drhal pač ne je*e žive (z berglami) sile. Mislm, prekleti nekrofili (ker ne je*ejo žive sile, štekaš?). Če povzamem svoje nakladanje, boljše ne bo, če tudi sami ne bomo boljši. V to verjamem, četudi mi ne rata biti vsakič boljši. Da ne boš mislil, da sem jaz, zaradi svojega mnenja, kaj boljši od tebe.

A še koga moti, ko stoji na začelju dolge vrste v trgovini/banki/lekarni/bencinki/kjerkoli in potem se odpre še ena blagajna zraven in se tisti, ki je bil za tabo z bodičekom (skoraj) postavi na pole position novo odprte blagajne? A? A ni fer, da tisti, ki je stal zadaj pusti prednost tistemu, ki je pred njim v dolgi vrsti? Ta vrivanja so naravnost boleča
evil.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Pomojem jih spoštuje, tud sam jih, samo, to ne pomeni, da se lahko obnašajo, kot, da so sami. Pri prehodih za pešce so stare tud zmagovalne , to tko freh gre čez, k da so še zmer trije avti na cestah in se sploh ne ozira na to, da bi lahko tist en meter preden sem bil pr njej počakala in bi potem hodila 5min čez prehod. Ah kje, to tko skoč, da bremzaš k zmešan, potem pa lepo počasi, ponavad skoč še na cesto brez, da bi pogledal levo in desno.
PRIMER
sprasujem se.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.250
113
42
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
A še koga moti, ko stoji na začelju dolge vrste v trgovini/banki/lekarni/bencinki/kjerkoli in potem se odpre še ena blagajna zraven in se tisti, ki je bil za tabo z bodičekom (skoraj) postavi na pole position novo odprte blagajne? A? A ni fer, da tisti, ki je stal zadaj pusti prednost tistemu, ki je pred njim v dolgi vrsti? Ta vrivanja so naravnost boleča
evil.gif

Definitivno

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Zakaj se ne pritožuješ še nad ljudmi, ki jim sploh v vrsto ni treba, ker pridejo v ambulanto čez stranski vhod? Kakšen star partijski funkcionar, recimo.

Ko si že pri partijcih. Tem so vsaj trgali za zdravstveno blagajno. Kaj pa priseljeni argentinci?

A hodijo preko vrste oz. pri stranskih vratih? A zmerjajo ljudi s pyzdami, če morajo čakat?

PS: ni moj namen gobi najedat zaradi zavarovanja - ampak, ko se začne zmerjanje, je treba pa stvari malo v perspektivo postavit.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Po moje se najbolj vrivajo katoliki.
To je naša pravica! ker moramo izkoristit čas, ki nam ga je naklonil bog,
Za vas je pa tak vseeno kje čakate pekel , dokler ste v vrsti, vsaj grešite ne preveč.....
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.072
113
pri taščici
ti bom odgovoril v alter stilu;
Kaj pizdis? Saj si na bolniski, imas cas cakat! Tko kot imajo brezposelni cas otroke merkat, ne pa da jih v vrtec vozijo in odzirajo mesto otrokom zaposlenih starsev. In cez oboje ste pizdil konkretno na alterju, najbolj seveda tisti ki niso nicesar zgoraj nastetega dozivel v zivljenju.Vprasanje ce nisi bil tudi ti med njimi. Palca ima dva konca.

S tem se sicer ne strinjam, ker sem dal oboje skoz. Bolnisko in brezposelnost.Vendar z leti branja alterja se pac spremenis. Beri moj podpis.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.072
113
pri taščici
prebral sedajle se 2. in 3. stran.
Vidim da Nigel tudi nekaj podibnega tuhta.
Sicer pa ce si ze placal dohtarja iz svojega zepa, si tudi njemu povedal kako pikro?
Objavi ime dohtarja, da ne bo se kdo placeval privat dohtarja zato da bo cakal celo.dopoldne.

Na sreco so se zdravniki s katerimi imam opravke res zaceli trudit da se drzijo narocene ure.
Poliklinika-travma.pred leti je bila pa pogrom.
"Vse" so narocili za med 11:00 in 11:30, delal so pa do 14:00 ali pa s dlje.
Do 12:30 si moral priti na sprejem sicer te ni vzela. In tako enkrat nekaj minut zamudim, in mi na salterju utruja....sem ji kar povedal da bom zdravnika pocakal pa ce me bo vpisala ali ne. Itak sem cakal potem s vec kot eno uro.
Kako laufa sedaj na PK nimam pojma ker mi ze tri leta ni treba vec tja hodit.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
ksz

Pr moji dohtarci je naročanje, bil naročen ob 9.00, tam bil 5minut prej, ob 9.00 me poklicala not, pa se dve mami prtoževali, da sta bili pred mano, vendar ju je lepo zatrla,da ko sta bili naročeni ob 8.30 in 8.45 ni bilo nobene od njiju na spregled, tko naj pa čakata, da bo kakšna luknja vmes.

Edit: Telefonsko naročanje seveda oz. na prejšnjem pregledu, kiri bebci imajo pa še čakanje v vrsti v času sodobne tehnologije (razen večino sslovenskih javnih ustanov).

Nazadnje urejeno:

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Stari ljudje so dali že veliko čez. Prosim, to da imaš povito roko pa res ni nič v primerjavi z njihovimi izkušnjami v življenju. Malo več spoštovanja do starejših, prosim.

Do egoističnih pi*dunov, ki gledajo samo na lastno rit in sveta okoli sebe ne vidijo pa ni treba biti prizanesljiv. Čeprav, te scene v čakalnicah so v veliki meri odvisne od sistema, ki ga (ne)pelje sestra. Drhal je pa drhal.

Pa sej se še v Leklerku ***** folk ko so glupi pa ne pogruntajo zakva se une listke s številkami jemlje in zakaj se tam potem prodajalke derejo ene cifre... misli da je v vrsti pol pa pokliče tvojo cifro ko si za njim pa surla pa kaj se greste ipd. No eni se zavejo hitr kolk so bedaki in raje utihnejo pa grejo po tisti listek...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.250
113
42
KSZ

Ne dejansko skoraj noben ni dojel kaj sm hotel povedat, Čisto nič se nisem pritoževal nad zdravstvom. Nevem zakaj to vsi notr lečete v temo čeprov se gre o čisto drugi zadevi...no ja kaj drugega od ALTERJA res ni za pričakovat
Pa če smo že pr temu tud tiste 2 ure ni bilo težko počakat, malo neudobno je bilo tam sedet, noga me je tudi že pošteno bolela, ampak smo že hujše stvari prežvel, na srečo ma UKC public wlan, kar je super in je hitro minilo.