Ljubosumje

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Če je ljubosumje v pravi normalni meri ni nič slabega. Hudič je ko se ljubosumje prelevi v bolestno ljubosumje in si partner lasti drugega partnerja.

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:

Torej, ko sem v zvezi, želim, da se oba s punco obnašava temu primerno, kar po moje pomeni, da ni nekega flirtanja ali česa podobnega z neznanci, znanci...
shocked-1.gif

Tega dela najbl ne zastopm....torej ko gresta čez mesto ti mižiš?
hysterical-1.gif
Ko grem jaz s svojo me zmer sprašuje kka se ti zdi una??? A nima dobre obleke....poglej kake lepe noge ma...a ni huda! Pa tud kakga tipa pokomentira....pa kaj pol....hvala bogu!

Pa tud to da ti skriva svoja gesla mi ninajbl jasno...če ma ona tvoja mej pa še ti njena!

Flirtanje verjetno ni mišljeno, da si ti zraven.
hysterical-1.gif

Pomojem je mislil flirtanje s sodelavcem, zapeljevanje, spogledovanje, ločena garderoba za očarat sodelavca (minike, tangice) ter ločena za tebe (ohlapna trenirka in granma underpants)...

Če pogledaš miniko na cesti ni seveda nič s tem narobe.

Itak, de vsi na Čopovi kako bejbiko al pa ženske kakega tipčka zagledamo, k je v danem momentu lahko fizično bolj privlačen kot punca, ki se pod mojo roko šeta dol od mkdonaldsa proti prešercu (pa to ne pomen, da moja punca ni huda bejba
grims-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
Pa nj gre z Branetom pol......vsaj jst k bi kj rabla bi reku pa nj Branko nardi
smile-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Nisem bral vsega, ... mimobežno, dobri posti.

Ljubosumje je ok, če je v mejah normale, tako nekako izkaže, da ji nekaj le pomeniš in obratno. Od nekdaj sem hotu bit tak, kot uni frajerji v kinu oz. filmu, ko se mu j.ebe, ona enga liže on pa mirno reče npr., "vidim da se poznata". Ni tiste wtf reakcije in podobno.

V vsakem primeru je pretirano ljubosumje že omejevanje, slednje je pa nesmiselno, bit čist flegma pa tud ni dobr. Jaz mam tud gesla od moje drage pa ne bom šu gledat kaj piše, ker me ne zanima in tud ne mislim preprečevat, če se tako odloči, potem itak neki ne štima v vezi.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
ksz....

Mi2 z mojo, si nikoli nisva izmenjala kakih gesel od gmailov, FB ter raznoraznih forumov kjer sodelujeva.
Nikoli niti ni bilo potrebe po tem. Včasih če kdo kaj rabi ali ima kaj zanimivega pokazat, to tudi stori, brez skrivanja ali izmikanja.

Po telefonu si nimava navade brskat, ter večina stvari gre na zaupanje.

Ne vem ali je to pravilen recept ali ne, ampak nama laufa že 7 let.