Ljubosumje

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Diablo pravi: jaz sem ljubosumen takrat, ko bejbika nima razcisceno. Kar pa je ponavadi jasno kam vodi.
grims-1.gif

Samo to je res in velja tud za tipe.

majč

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
verjetno, v to se ne bom spuscal...

drugace pa zdravila so tud znana, eni predlagajo 5x štenge in 2 x vrata...nevem no
evil.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Ne prenesem bolestnega ljubosumja
10.gif

Z ljubosumjem v pravi meri lahko pokažemo, da nam ni vseeno za partnerja (ljubosumje med prijatelji mi je pa itak največja neumnost
stupid-1.gif
). Sicer pa nezaupanje do partnerja izvira iz našega nezaupanja vase.

Če se mi še enkrat zgodi, da mi bo tip brskal po mobitelu, brisal cel imenik na SIM kartici, grozil kolegom, ker so mi poslali SMS, z vsebino: "kdaj greva na kavico?", preverjal vsakih 10 minut kdaj pridem domov, ko sem s kolegico na pijački, me prišel preverit na koncert, če sem res s kolegico tam in ne z namišljenim jebačem....obljubim, da bo v črni kroniki en stolpec več
jezen.gif
res sicer, da tole meji bolj na posesivnost kot ljubosumnje, ampak je zelo povezano.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Ljubosumje (govorim za tiste pretirane oblike...en malček smo rpaktično vsi) je BOLEZEN.

in bi jo bilo treba zdraviti!

Samo štos je v tem ker ljubosumja kot bolezensko stanje noben ne jemlje resno...potems e pa dogaja kar se pač dogaja.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Po drugi strani pa....

Poznam ene par takih, ki so se non stop pritoževale, da je njihov tip ljubosumen in tečen...., za njihovim hrbtom pa so delale...
uf-1.gif

Normalno je bit ljubosumen oz. jezen, če ti nekdo čudna in očitna sranja zganja. Tu potem ni nekih izgovorov "Lej ga kok je ljubosumen...prav teži.... nič grem jaz zdaj do unega drugega, k je lih sam doma..."