Ljubljanska spalna naselja in elitne četrti

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik softi pravi:
še dober razpored prostorov in ste zmagal..

ja..verjetno boljša loakcija. sej imate veliko igrišč pa tega.

Ja, pa so. Enotni prostor dnevne sobe, kuhinje in jedilnice.
Spalni prostori so ločeni.

Igrišča pa so žal spremenjena v parkirišča "pred vrati".

Ni mi jasno, zakaj.

Menjam guncnice na igriščih,... samo se žal ljudi tu ne prime.

Sosedje so res bogati "mrliči", ki jih boli kur...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
A ti si iz Rožne? Sva soseda?
evil.gif

Sam sem se v Rožno priselil dober mesec nazaj in mi je lokacija več kot odlična.
Merkator je 50metrov stran (odprt vsak dan), LPP 60 metrov, picerija 200metrov; potem 7 minut do ZOO, 3 minute do večne poti (oz. kolesarske stezice / potke ki vodi po gozdičku okoli ZOOja oz. travniku...), 13 minut do tivolija in cca 20 minut do Name v centru. Aja minutaže so merjene peške seveda
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.407
5.660
113
Hehe Vremenko...baje bo sončno....kaj zdei ti to?
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Za tabo ne rinit je težko, ker si povsod. [censored] a je res treba vsako temo probat zdrkat? Dej grow-up.
crazy1.gif

Pa ni bila poanta v rinjenju, ampak herpesiranju.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
evil.gif

Sam sem se v Rožno priselil dober mesec nazaj in mi je lokacija več kot odlična.
Merkator je 50metrov stran (odprt vsak dan), LPP 60 metrov, picerija 200metrov; potem 7 minut do ZOO, 3 minute do večne poti (oz. kolesarske stezice / potke ki vodi po gozdičku okoli ZOOja oz. travniku...), 13 minut do tivolija in cca 20 minut do Name v centru. Aja minutaže so merjene peške seveda
smile-1.gif

Ja Rožna je zelo v redu. Sicer pa mi je nasploh to območje med Rožno dolino, Grbino, Viško cerkvijo in Jamovo zelo OK. Hitro si na obvoznici in v centru. Pa še ena pomembna stvar: ni občutka prenaseljenosti in zgužvanosti, kar za kake Moste ali Šiško ne bi mogel reči.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Najdi eno kvalitetno za normalno ceno.
grims-1.gif

Nove stvari so pač dražje. Zaradi novih "kakovostnih" avtomobilov se nihče ne razburja, da nimajo normalnih cen. Samo stanovanja so problem.

Off topic: kakovost in ne kvaliteta

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
evil.gif

smile-1.gif

Smo zelo blizu. Ti si verjetno na Jamnikarjevi, Pokljukarjevi, Predjamski, Iga Grudna?

Mi je pa ta konec bil všeč in zato smo tu in ne, da hvalim konec, ker smo tu.
nahrung002.gif