![ljubljanainfo.com](https://editorial.netmedia.si/s3fs-public/styles/novica/public/slike/naslovne/2025/1/29/1.png)
VIDEO: Protest sredi ceste: Ljubljančanu je dokončno prekipelo zaradi voznikov, ki parkirajo na pločniku 'za dve minuti'
Ljubljanski kolesarski župan je izvedel posebno protestno akcijo. Poglejte reakcijo voznikov.
Praprotnik, legenda.![]()
VIDEO: Protest sredi ceste: Ljubljančanu je dokončno prekipelo zaradi voznikov, ki parkirajo na pločniku 'za dve minuti'
Ljubljanski kolesarski župan je izvedel posebno protestno akcijo. Poglejte reakcijo voznikov.ljubljanainfo.com
Dol mi visi, tako za šiptarske krofe, kot tudi za Komunajzer Praprotnika...![]()
Ljubljanski kolesarski župan je izvedel posebno protestno akcijo. Poglejte reakcijo voznikov.ljubljanainfo.com
Mene moti polek parkiranja tudi Komunajzer PraprotnikMeni tudi ampak parkiranje na pločniku in kolesarski stezi me pa moti.
Ja saj ni čisto Muskov pozdrav, eni imajo dvignjeno levico.![]()
Golob: Vsak ima pravico do osebnih stališč; Kučan: Ta njegova poteza je politična napaka
Medtem ko premier Robert Golob po tem, ko je ljubljanski župan Zoran Janković srbskemu predsedniku Aleksandru Vučiću javno izrazil podporo, poudarja, da ima vsak pravico do osebnega mnenja, so odzivi nekaterih drugih političnih akterjev ostrejši.www.rtvslo.si
Mimogrede bi pa še vprašal ali je Muskov pozdrav protestnikov v redu. V video posnetku v članku je od 7 sekunde naprej.
![]()
'Ljubljana vstala' za srbske študente: 'Študenti na nogah, sistem na tleh' | 24ur.com
Ljubljanske ulice so zavzele množice protestnikov, ki so stopile ob bok srbskim študentom. Nad glavami protestnikov se dvigajo transparenti s slogani: "Študenti na nogah, sistem na tleh!", "En svet, ena borba", številni pa so usmerjeni tudi proti ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću, kot na...www.24ur.com
Sicer dvomim, da bi se karkol spremenilo. Samo županu pa tole najbrž ni najbolj ušeč.