Ljubljana - brezvezno mesto?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.227
7.098
113
Prvo loci med SIS zadetki in nacionalnimi evidencami posameznih policij. SIS II nima nic z evidenco za kaj si bil ti obravnavan ampak je namenjen razlicnim ukrepom (iskanje, namenska kontrola, zavrnitev vstopa). Torej ti si lahko hardcore kriminalec pa ne bos imel nobenega SIS ukrepa in posledicno ob kontroli nobenega SIS zadetka.

Loceno od tega imas policijske evidence kjer pa mas notri seznam prekrskov, kaznivih dejanj, operativnih informacij... in to je vezano na osebo. Ta oseba pa ni vezana na centralni register prebivalstva ampak se vnese v evidence ko te policija prvic obravnava. Takrat dobis svoj CR - to je npr stevilka ki jo nosijo policisti namesto priimka. In ce si ti tujec in vmes spremenis osebne podatke, te bodo policisti naslednjic ponovno vnesli (z novimi podatki) in bos imel nov CR. Ce pa nekdo pogrunta da gre za isto osebo pa se CR lahko poveze med seboj.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.227
7.098
113
Ne vem kaj hrvati vnasajo. Najvecji problem je da mi in hrvati imamo emso ker izhaja se iz juge. Indijci ga pa nimajo. Al pa turki. Ker majo nekaj svojega verjetno. Zato emso nima take vloge. Hkrati mas pa se omejitve ( pa jih ne vem vec na pamet) ko ti zvop prepoveduje identifikacijo izkljucno na podlagi emso stevilke in pa prepoveduje uparjanje razlicnih evidenc na podlagi emsa (jebiga zakonodaja)

jezek

Guru
24. jul 2008
3.514
1.480
113
Jaz pravim da nasi bosančerosa če ga prislonijo šopnejo čez vse mozne in nemozne baze. In če imajo Mujoti na pasosih v ocr emso....bo se pac Mujo "zasvetil'. Pa če je Mujo Muslimbegović ali pa Mujo Srbijankić

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.227
7.098
113
Ti lahko verjames tudi v to da majo kristalno kroglo - tvoja stvar.

jaz pa sem razlozil od kod sprememba priimka ter zakaj si ga je spremenil. Kasneje sva prisla na debato kaj se preverja na meji in kaj ne.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.514
1.480
113
Ti lahko verjames tudi v to da majo kristalno kroglo - tvoja stvar.

jaz pa sem razlozil od kod sprememba priimka ter zakaj si ga je spremenil. Kasneje sva prisla na debato kaj se preverja na meji in kaj ne.
Stavil bi da so moje info bolj azurne od tvojih...razen ce si poleg zemljaric-like poslov se vedno aktiven na sis-sirene, pa frontexu...pa tako dalje...

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.248
2.822
113
Lublana
Obišči stran

Sicer malo čudni izseki....ampak nič novega pri županu....

Zelenice pa ne bo nihče ukinjal! Če bo treba, bomo lastnike zelenice razlastili, nihče ne bo ukinjal zelenic.«

Obljubil je, da bo ukrepal. »Čim dobim peticijo, bom poslal inšpekcijo, še danes.«
Ma daj no, Kaj so to eni moteni kmetavzarji da v luft skačejo zaradi ene pumpe in bureka? :valjamse: :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: BuDi