Katere leve ideje podpiraš in kdo izmed levice, najsigre za politike ali forumaše, ima zate dobre ideje? Ker do zdaj je bilo od tebe slišati samo gnojnico in žaljivke, tako do politikov kot do forumašev. Z ekstremni levičarji pa itak zmerjaš vsepovprek.S posti, kjer kontriram levim debilizmom seveda ne morem nakazati, da drugače podpiram mnoge leve ideje, seveda prav tako mnoge desne. Za najbolj optimalno funckioniranje države in predvsem za najbolj optimalno življenje državljanov je smiselen pameten mix levih in desnih idej in nikakor ne zgolj levih ali zgolj desnih. Še vsak vprašalnik izdelan z namenom določanja politične usmeritve je pokazal točno to in nikakor ne, da sem desen.
Seveda pa mi je že dolgo kristalno jasno, da me boste nekateri zaradi konstantnega opozarjanja na laži in zavajanja ekstremnih levičarjev tu gor na forumu avtomatsko porinili na desno.
Imaš še kak bullshit za debunkat ali je to to?
Ok. Pri Žižku je bilo zaznati kanček pozitivnega. Čeprav so bile objave o njem pred srečanjem s Petersonom čisto v tvojem stilu. Očitno si pisal o njem, brez da bi vsaj malo poznal njegovo delo.