Ko sem bral ta dva stavka, sem mislil, da govoriš o kakšni živalci ...
Mam občutek, da še nisi nikoli bil resno zaljubljen ... ali kako to, da jo maš tako zelo zelo rad? oz jo ljubiš ...
Da se ti malo razpišem ...
Jaz sem svojo "ljubil" samo eno leto... eno leto oz. kar do nekdaj ... zdaj, po 8. letih, pa jo mam še samo rad.
Na začetku je bilo "polno" romance (nisem ravno romantična duša), polno ljubezni, polno seksa, polno pizdarij itd itd ... danes ... skoraj nič več romance, ljubezen še v mejah normale, seksa pa tudi vsako leto manj, pizdarij pa ... kje so tisti časi ...
Najlepša ljubezen je samo par mesecev na začetku ... potem se z romance preklopi na drugo (normalno) frekvenco ...
Moja, če bi bila ... Britney Spears s svojih najlepših časov, ali ne vem kera druga [censored] še, jo bi mel isto rad kot jo mam zdaj to ...
Žensko moreš meti rad do ene mere ... kar je pa preveč je pa preveč ... bok ne daj, da te takrat prizadene ...
Moja če me danes pusti ... kaj pa vem .. mi bo kar hudo pri srcu ... ampak tako pa mi nikoli ne bo, da je ne bi mogla nobena druga nadoknaditi ...
Za kar nekaj punc si pasem oči
... Grem po mestu po lj ... pa glavo samo obračam, ker ne vem kero bi gledal, take mačke so ...
Sicer pa ja ... kot so že eni rekli tu pred meno ... treba te bo vprašati čez eno leto ... ali še prej ... Če ne boš že po vseh štiri priplezal do nje, boš že samski ali pa že z drugo.
Babe so prava nadloga ... ampak biti pa morejo ... isto kot smo mi za babe ... smo prava nadloga, pa spet - biti moremo ...
Ej ... bolj se ji boš delal lep, bolj te bo vrtela okoli prsta.
Bodi tak kot sem jaz bil na začetku - še zdaj sem seveda... sva prvič šla v kino ... je jamrala, danes je en taki romantični film pa to ... pa sem ji rekel: ja in? pa je rekla grema gledat. pa sem pa rekel: fh,boli me za romantiko ... pa je rekla ... pa daj no, jas plačam ... super, zaj pa grem!
Sma šla v trgovino ... to bi mela pa to bi mela pa ono bi mela ... ja kupi si, kaj te meni praviš ...
Čim bolj ji kontra dajej, da bo vidla, da ti ne more povsod komendirat pa tečnarit.
Jaz mam danes povsod mir ... razen če ne grem takoj jest ko skuha, te pa tečnari, da skoraj popizdi, potem pa jo še ganem včasih, ko ji rečem, čakaj, da še to do konca pogledam na tvju ... ali pa naj še malo počaka, itak se more prvo še ohladiti ...
Peklenske muke te še čakajo ...
In upam, da nisi in ne boš eden od tistih, ki je tu gor napisal temo, da ji pri 16-letih zakona še vedno pošilja vsak dan po smsju, ko ga ni doma, ljubezenske smsje itd ... katastrofa.
Mene če ni doma, moja sms napiše, ga včasih preberem, pa kar pospravim telefon v žep .. kje pa mi je za štrckati po telefonu ...