Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Pa povej kaj je zate sumljiv avto?!
Stara spuščena kanta ki si jo lasti ženska.
Nikjer nisem napisal da nemore bit vkraden, napisal sem da je več možnosti da ni vkraden.
Ker recimo te hiše povečini jemljejo preverjene avte "not". Ko sem jim jaz dajal not golfa, imel
servisno in račun, da je bil nov kupljen v avtohiši, prvi lastnik, bla bla bla, jim postavim avto tja,
pa pravi da je avto v osnovi v prodaji, če mi ga bodo pa oni odkupli pa zvem čez 2 dni.
Not sem jim dajal praktično novega golfa, račun, servisna, avtohiša potrdila da sem ga pri njih kupil...
In dejansko te avte dobro preverijo, vsaj mojega so kljub vsej dokumentaciji, da je avto bil kupljen s strani firme,
skratka vse je bilo urejeno, pa so nas preverjali v nulo.
In če je avto na leasingu zadeva je manj rizična (vsaj malo manj) kot pa da ga kupiš kr od enega jugoviča,
ki se je pripeljal od bogve kje, brez stalnega prebivališča.
Vkraden je pa lahko in en in drugi Kateri je pa bolj rizičen pa vrjetno res ni treba.
No al pa mi ti odkrito povej katerega bmwja bi ti raje vzela, od leasing hiše, da jim ga kupiš na keš,
al od Ismeta brez stalnega prebivališča za jurja evrov manj? Tak čist odkirto. No pa veš kaj je zdaj zame sumljiv avto.