KSZ...
Danes dopoldan sem se oglasil pri AMZS-ju Celje. Mislil sem, da morda zjutraj ne bo gužve, ker pa sem še član, pa je itak najbolje it tja. Ob prihodu me je pričakal pogled na cca. 10 čakajočih revčkov. Ker nisem imel časa, sem šel le povprašat po ceni. Le-ta je bila takšna, kot jo je navedla Kozarec oz. mislim, da kakšen € več (če se prav spomnem, mi je rekel 28€).. Rekel sem, da se oglasim popoldan, ko bom imel čas čakat.
V službi sem se s sodelavcem pogovarjal, da je bil pri Avtohiši Oder (Suzuki, Hyundai na Dečkovi) in da je plačal 25€. Za hec sem šel malce prej tja. Potrkam na vrata, odpre mi prijazen mladenič, povprašam, če imajo v tej garaži premontažo, na kar dobim pritrdilen odgovor, ampak da bom moral malo počakat. Povprašal sem ga, koliko približno, pa odvrne..."tam nekje...10 minut". Nasmejalo se mi je in v manj kot pol ure sem se že odpeljal na svežih GY-kah... V glavnem, priporočam.
Aja, gume so bile 15" na jeklenih platiščih, opravljeno je seveda bilo tudi balansiranje. Na AMZS-ju pa naj si tisti članski popust nekam zataknejo...