LISICE IN MOTORJI !! Zabava se začenja.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik vacant pravi:
Poneverbe, kraje,nepotizmi,luknje v zakonih, ki so jih sami pustili.... to je današnja SLOVENIJA.
Lej, to je vse res. Le da z drkanjem ostalih voznikov ne boš rešil ničesar. Treba je drkat oblast, kakršnakoli že je. Zberite se in se vozite okoli Jankovičeve bajte, tam zaparkirajte vse parkirplace in tam testirajte auspuhe. To bo bolj pomagalo, kot povzročanje slabe volje navadnim državljanom.
To ti hočem dopovedati.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Proračun rešen....

hehe.... rešeno bo za par let naprej, ker ne bo dnarja za investicije..., jankovič vedno dela na tem, da gre vse čez njegov pisker... to pa stane.....

poglej samo kako se je v mercatorju poznal....., ko je odpeketal so stroške prepolovili pa ne na delovni sili... še slabše bo kle, ker resnično dela kar hoče...

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Proračun rešen....

hehe.... rešeno bo za par let naprej, ker ne bo dnarja za investicije..., jankovič vedno dela na tem, da gre vse čez njegov pisker... to pa stane.....

poglej samo kako se je v mercatorju poznal....., ko je odpeketal so stroške prepolovili pa ne na delovni sili... še slabše bo kle, ker resnično dela kar hoče...

E o tem govorim. Samovolja oblasti. Delajo, kot da so na svoji parceli, v svojem stanovanju itd. Aroganto, z nasmehom na licu. Češ vi kar govorite. Naredili bom po svoje (koristi ne bom omenjal). Ko mine generacija ali dve (mandat, dva) se pozicije izoblikujejo. In politični elitizem se je v zadnjih 18letih (slovenija) izoblikoval. Nikakor ne govrim o posameznikih, ki so svoje znanje in denar (pravi svoj denar) oplemenitili in si naredili pozicijo.

Madafaka, s tvojim zadnjim dopisom se v celoti strinjam. O tem je govora, ne o enem zaklenjenem bike-u.

Smo pač narod, ki živi na tej geografski širini. Nismo japonci, eskimi, skandinavci itd, da bi se šli popolnoma njihove štose. Smo slovani, sredozemci in tega ne gre spregledati.
ne-ne-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
problem je v tem, da imajo razni jankoviči rezervirane parkinge, ker jaz bi bil takoj zato, pripeljem 3 dvokolesnike, in jih parkiram v nedeljo zvečer pred MOL... sam jebeštrga, ko mi ga bojo odpeljali, ker je rezerviran parking verjetno... oz. druga varjanta v nedeljo zvečer/ponoči/zgodaj zgodaj zjutraj v ponedeljek se tam, kjer se jankovič vozi na delo (če dejansko dela na občini - potem cela cona centralna) zasede vse parkplace s skuterji, in potem se bo 3 ure vozil na šiht, ker bo folk parking iskal...

me zanima, kako bi center ljubljane požrl 1000 avtov več ob 8ih zjutraj, če bi se 1000 skuteristov peljalo z avtom v službo
bonk.gif

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
problem je v tem, da imajo razni jankoviči rezervirane parkinge, ker jaz bi bil takoj zato, pripeljem 3 dvokolesnike, in jih parkiram v nedeljo zvečer pred MOL... sam jebeštrga, ko mi ga bojo odpeljali, ker je rezerviran parking verjetno... oz. druga varjanta v nedeljo zvečer/ponoči/zgodaj zgodaj zjutraj v ponedeljek se tam, kjer se jankovič vozi na delo (če dejansko dela na občini - potem cela cona centralna) zasede vse parkplace s skuterji, in potem se bo 3 ure vozil na šiht, ker bo folk parking iskal...

me zanima, kako bi center ljubljane požrl 1000 avtov več ob 8ih zjutraj, če bi se 1000 skuteristov peljalo z avtom v službo
bonk.gif

g.Jankovič in njegovi urbanisti so si promet na svojem dvorišču zamislili takole. Zaprli so Wolfovo, tromostovje, Stritarjevo (Polovico). Promet so pa speljali preko prejšne peš cone, pod plečnikovimi arkadami na tržnici, narisali parkinge, potem mimo Kresije na Stritarjevo do Mestne hiše. Od tam naprej po Ciril metodovem trgu so si narisali parkinge. Promet pa nato lepopo stari trasi mimo Vodnikovega trga. In že smo pod gradom, Poljanski ali Zmajskem mostu in se peljemo nov krog.
Tako je!
bonk.gif

In po tej poti se s SKUTERJEM ne smeš peljat Ker ti na začetku uslužbenec Javnih parkirišč ali tržnice teži. Pravi, da je to peš cona !!
priden.gif

Nebuloz je nebroj.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Naložim si motor na prikolico, ga odvlečem domov; pokličem policijo da so mi sunli motor.
Pokličem policijo čez 2 dni; Zvedel sem od kolega da moj motor stoji v garažni hiši tam in tam...

Da so ble lisice gor? A z lisicami vred so mi ga sunle barabe? Glej glej, te praske pa nisem mel prej!

50 takih primerov, pa bodo skontali, da delajo minus, pa bo mir.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Redar poslika motor, ko dajo lisice gor...

ja, samo kajčem če ga pol meni vkradejo z lisicami vred, pol ga pa moj prijatelj najde zapuščenega nekje, brez lisic,...

Če me razumeš,...

Kaj bo slikanje motorja preprečlo krajo?
confused-1.gif

Sicer pa še ena;

Ob parkiranju vzameš tablico dol, zdaj si ga pa slikaj kolikor si ga hočeš.
Če si prava baraba še tablico daš drugo gor, tisto lisičko boš pa že dobil dol
smile-1.gif

Malo bi blo treba vstrajat, odtujit 100 lisic pol pa jim pokvarjene pred vrata metat pa bo
smile-1.gif

Še malo pa bom dobo lisice na otroški voziček pred trgovino; ker je zakon pač za vse enak...
rolleyes-1.gif

Nevejo več kje bi kasirali... Počasi bom mogo homologirat obesek na ključih od skuterja...

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Še zmeraj boš plačal prekršek, za nepravilno parkiranje, če si ti tam parkiral. Težko, boš dokazal, da nisi ti tam parkiral ampak lopov, če boš krajo prijavil po uri parkiranja. Edino....da prijaviš krajo, pa greš po prijavi parkirat po centru kamor ti srce poželi.....heheh =)

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Minus zarad izgublenih lisic že mogoče, sam od tega bi samo nekdo mastno služil in mi bi plačevali. Služil bi pa kšn tak kot od jankoviča sin s tistimi srebrnimi količki, ki se veselo postavljajo ob cestah, da folk ne more parkirat.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Še zmeraj boš plačal prekršek, za nepravilno parkiranje, če si ti tam parkiral. Težko, boš dokazal, da nisi ti tam parkiral ampak lopov, če boš krajo prijavil po uri parkiranja. Edino....da prijaviš krajo, pa greš po prijavi parkirat po centru kamor ti srce poželi.....heheh =)

komot prijavi naknadno krajo, le reči mora da ga je pustil popolnoma drugje, ne pa tukaj.Pa fino da ni objekt pod videonadzorom,ker potem ga znajo dobit
smile-1.gif