Iz stanovanja eno nadstropje višje bi rad spravil wifi signal v spodnjega. Stanovanja pa nista eden nad drugim ampak je zadeva diagonalno zamaknjena. Sem testiral z dvema WRT54, da bi se povezala med seboj in delujete čisto na meji ali pa sploh ne. DD-WRT firmware, povečanje moči, večje antene mi zadeve praktično ne spremenijo. Zdaj za kakšne večje usmerjene antene pa ni prostora.
To sem imel pri roki in sem lahko poskusil. Druga pa trenutno nimam.
Edino kar mi je tako na hitro padlo na pamet je ruckus 2825 (ki so sedaj relativno poceni) ampak v praksi nisem kaj dosti testiral, kako zadeva deluje "navzdol" preko železobetonske plošče, pa še diagonalno preko zidanih sten. Nebi pa kupoval, samo za test.
Ima kdo izkušnje?
A ja kabla ne morem potegnat, mreža preko elektirčne napeljave ne gre, ker so vmes števci
To sem imel pri roki in sem lahko poskusil. Druga pa trenutno nimam.
Edino kar mi je tako na hitro padlo na pamet je ruckus 2825 (ki so sedaj relativno poceni) ampak v praksi nisem kaj dosti testiral, kako zadeva deluje "navzdol" preko železobetonske plošče, pa še diagonalno preko zidanih sten. Nebi pa kupoval, samo za test.
Ima kdo izkušnje?
A ja kabla ne morem potegnat, mreža preko elektirčne napeljave ne gre, ker so vmes števci