LinkedIn ponudbe

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
Saj pravim - vedel bo le kdo s strani lovcev, ali pač kak "prodani", ki je moral podpisati kako klavzulu. No - slednji itak ne sme "okol govort".

Nevermind - sem samo vprašal, če bi se kdo oglasil, ki ve.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Da dodam še jaz prigodo moje žene.
Na Linkedinu ima svoj profil, parkrat so jo že klicali headhunterji. Do sedaj vse lepo in prav. Ampak..... zadnjič dobi po mailu povabilo za razgovor. Seveda ženska prečekira kdo in kaj ji je ponudbo poslal, se dogovori za sestanek. Na sestanku pa šok!!! Dejansko jo je na razgovor povabil model, ki si se ukvarja z Amwayem in si s tem, ko čekira raznorazna družbena omrežja širi svojo mrežo. Seveda, je žena odklonila bilo kakšno sodelovanje. Torej pozor!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Saj pravim - vedel bo le kdo s strani lovcev, ali pač kak "prodani", ki je moral podpisati kako klavzulu. No - slednji itak ne sme "okol govort".

za nek medium level pri nas ne poteka glih tak, pač najamejo te firme ki imajo že v bazi različne profile, pa jim pomoje plačajo nek fixed fee, če jim pač oni najdejo kandidata

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
pozor pred tem da žena nezna uporabljat googla ?
Pozor, Tomi ne prebere vsega.
Drugače, žena prečekirala osebka na Linkedinu in googlu, ampak očitno so določeni zelo dobro maskirani.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.370
6.153
113
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Kakšen pa je trenutno običajni "garancijski rok" za en "middle management"?
Nazadnje je bilo pol leta, za provizijo pa so vzeli eno plačo.

Sicer pa aktualno obvestilo: zamenjajte geslo na LinkedInu in naj ne bo enako kot kje drugje.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.029
113
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:

V tujini ni rabil kandidat nic podpisat. Gre pa za profil razvijalca v IT multinacionalki s cca 1000 zaposlenimi.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
ksz
Tudi jaz vidim, da je to neka prisiljenost in to na služben mail !!! Privič sem izpolnila, ko me je kontaktirala bivša kolegica, upokojenka, ki ji je umrl mož kar takoj po upokojitvi. Sem mislila, da želi družbo. Nato pa se je začelo. Linkedin tu, linkedln tam.Vsi sami službeni znanci, in sicer pretežno službeni. Sem jih začela kenslat. Je pa res zoprno, da tako vztrajajo. To je že skoraj kot twoo
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
sej v javni upravi se ne pričakuje, da bote kaj koristnega delali
grin1.gif

ni linkedin tool za vas ...

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Aha, kaj pa ti delaš, oz. v kakšni panogi si, če mi upaš zaupat?
evil.gif

Zdaj me pa res že tisti čisto babji firbec matra, ker maš toliko čez nas za povedat.
wink-1.gif

Peace!
cheer.gif