limewire se mi ne poveže več

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ampak nisem nič spreminjal v nastavitvah. preprosto se več ne poveže. a ve kdo kaj, so kaj skenslali? sem ga deinstaliral in se enkrat nalozil in ne gre. povezave ne vzpostavi, čeprav vse ostalo dela. kaj je alternativa limewireu. sem bolj computer illiterate. ne vem, kaj je sejanje in to, ko sem enkrat torrente gledal. a obstaja kaj podobno preporstega, kot je limewire?
hvala

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Zdej sicer nevem, kateri verzijo Limewire-a uporabljaš, ampak vem da se tudi meni ni hotel nikoli konektati, ampak sem ga moral sam vsakič posebi konektat

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ja, saj bi to naredil, a je tipka/funkcija connect zamegljena in se sploh ne da na njo kliknit. mam pa zadnjo verzijo 4.18.3. disconnect pa je lepe črne barve, tak da odklopiš se lahko. v bistvu se skoz konekta, a se ne more (pustil tudi uro in več, pa ne gre).
a je kaka alternativa? e-mule in bittorrent so mi španska vas, samo slišal sem zanje.

Nazadnje urejeno:

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ja če te kej več zanima o Torrentih, me kontakiraj pod ZS, javno nesmeva razglablat o tem
wink-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.538
1.241
113
ksz...
meni normalno dela.... lih danes sem nekaj iskal na njem. probaj najnovejšo verzijo