Liga prvakov 2010/2011

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
382
1
18
Kransterdam
Danes žrebanje skupin.
Live from Monaco

edit: se je že začel ob 18.00
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
382
1
18
Kransterdam

SKUPINA A: Inter Milan, Werder Bremen, Tottenham Hotspur, Twente Enschede

SKUPINA B: Olympique Lyon, Benfica, Schalke 04, Hapoel Tel-Aviv

SKUPINA C: Manchester United, Valencia, Rangers, Bursaspor

SKUPINA D: Barcelona, Panathinaikos, FC Copenhagen, Rubin Kazan

SKUPINA E: Bayern München, AS Roma, Basel, CFR Cluj

SKUPINA F: Chelsea, Olympique Marseille, Spartak Moskva, Žilina

SKUPINA G: AC Milan, Real Madrid, Ajax Amsterdam, Auxerre

SKUPINA H: Arsenal, Šahtar Doneck, Braga, Partizan Beograd

Skupina G z Birso na čelu
aplauz.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Je že bil kdo na kakšni tekmi LP? Naj mi pove, ali se splača dati tistih 50€ več za 2. krog in sedeti malo bližje igrišču? Sej sploh nevem točno, kje je 2. krog, malo nad golom? Je res, da se kart ne da naročiti po netu in jih moraš iti tja iskat? Zanimam se za tekmo Milan-Real. Aja cena pa nekaj čez 200€ s prevozom.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Madona sta zoprna ta dva komentatorja na Kanalu A, kot da bi bila pri Milutinovicu v soli. "Innnn ... ponovno kotttt". Manchester United pa po komentatorjevo ni Manchester United, ampak Munchester United-eeeeh.

Vsaj tisti v studiu poleg Jermanisa je normalen, ne razumem zakaj njemu ne prepustijo komentiranja ...

Švicko je največji kralj. Prava zakladnica nepravilno izgovorjenih besed
hysterical-1.gif

Citat:

Vsaj tisti v studiu poleg Jermanisa je normalen, ne razumem zakaj njemu ne prepustijo komentiranja ...

Sej ga lahko poslušaš med raznimi prenosi ANG ali SPA lige. Verjemi da se ga naješ
wink-1.gif

Najboljši je v tandemu z Vasletom pri kakšenm copa libertadores...To je smetana na torti.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Aha, ne spremljam prenosov tujih lig, pa nisem vedel. Ona dva mi gresta na jetra ze takoj, ko znable odpreta (drugi, ki je pokrival vse ostale tekme, se je sicer zadrzeval prvo minuto, potem je pa tudi on zacel goniti tiste razvlecene besede).

Ma Alfred je pa primorc mona, ne hre da nebi taku huvoru.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Od nasih bolj redki. Za hokej niso slabi, sploh odkar je Lojevec odnehal (Stare obcasno strelja kozlarije, ampak to popestri dogajanje, tisti za EBEL je pa tudi kar v redu ... ce bi mu se tehniki popravili zvok, kar ni njegova krivda), Berganta, Zibrata, Fortina, Mileta Jovanovica in se par tistih z nacionalke tudi brez pretiranih tezav prenesem, za smucanje (ki ga sicer zdaj zelo poredko gledam) tudi mislim da niso slabi (ne vem pa poimensko kdo to komentira - najbrz Fortin), za kolesarstvo je tudi OK (en blond tip, se ne spomnim imena), ceprav je redko na vrsti; problem je le pri motosportu (formula in motogp, oboje na komercialki), rokometu (tukaj je tako ali tako samo Milutinovic aboniran na komentiranje) in obcasno pri nogometu (spet na komercialki).

Se pravi od sportov, ki mene zanimajo (hokej, kosarka, nogomet, rokomet, F1, motogp, kolesarstvo), je priblizno 50% komentatorjev bedakov, ki sploh ne bi smeli biti na TV, dokler ne bi iopravili kaksnega tecaja nastopanja, 50% pa opravlja svoj posel vsaj zadovoljivo, ce ze ne dobro. Vecina bedakov je na komercialni TV, z izjemo prvega med njimi ...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Zelel sem gledati Real : Milan, ceprav me ne gane za noben klub, sem pricakoval zanimivo igro (in tista dva gola na hitro me res nista razocarala). Ampak:

"Castna loza ... Seedorf-eee, pa Ibrahimovic-eee, pa Ronaldinho".

Se dobro da ni mogel potegniti se Ronaldinha v -eee ... [censored]. A res ne morejo dobiti enega normalnega komentatorja ?
stupid-1.gif

"In-nnn ... gol-llll" (kje je znak za srbski 'l' ?)
confused-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Hoho, v podaljšku so 2 komada fasali
smile-1.gif
Škoda da je bla razlika še iz prvega polčasa prevelika. Kaj pa Bale pa Lennon delata... noro. Sploh Bale je v zadnjem letu ogromno napredoval in ob takem napredku lahko mirno rečem da bo v roku 1 leta med top 3 bočnimi na svetu.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Viperu: Bale je hud, ja.. samo krhek
smile-1.gif

XXXL: Saj je ze pri prvem golu pop.... je moralo bit kar veselo v slacilnici po tekmi
grin1.gif

goba: :D Samo priznal pa ne bos, da je Rafa majstr, ne? :D