Libija

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Begunci so lahko problem. NATO se tudi ne bi sekiral za Kosovo, če se ne bi pojavili posnetki, kako JLA usmerja civiliste na meje. Kdo pa želi mio novih priseljencev po Evropi (takrat iz Kosova, iz Libije verjetno še mogoče več). Mogoče je Francija priljubljen cilj, glede na to, da so bile v bližini nekoč francoske kolonije in so se Francozi prestrašili.
Bolj verjetno pa se mi zdi, da Francija računa, da bo z libijsko opozicijo veliko bolje poslovala kot je z Gadafijem.

my ass prjatu
nato je zanimalo kosovo zradi povezave naftovoda in rudnih bogastev..ne pa zarad siptarjev

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:ne pa zarad siptarjev
Zaradi šiptarjev v toliko, da jih noben noče imeti preveč v svoji deželi. Enako kot Slovencev ali koga drugega. In tudi Libijcev noben ne mara, da bi bili v begunskih taboriščih po Evropi. Potrebno je zagotoviti, da se tepejo samo doma.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne ne..motiš se. pustiva času čas pa bova videla..pivo bo pa plačal tisti, ki s eje zmotil.

evo.
američani prevzeli vodilno vlogo. a je kdo slučajno verjel uni slabovlečni fafačici, da ne bo tako.

zdej molim za silvit izbruh vezuva in etne.. v sekundah naj se zgodi anjmočnejši izbruh vseh časov.
pol pa anprej molim za vesoljce, k bodo dal amerom po splovilu.

te frajerji začnejo vojno vsake par let..mi ni ajsno, da jih teroristi niso zmozni bolj ucinkovito pospravljat.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Teroristi amerikancev še nikoli niso pospravljali. Tuji teroristi. Ameriški dapaæe
grims-1.gif

Razumljivo sedaj?

Sicer je pa ta afera v Libiji tipa "Follow the money".

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.971
6.217
113
blizu močvirne prestolnice
Skrajni čas da se ukroti gadafija, diktatorja in morilca lastnega naroda. Je imel dobre učitelje med neuvrščenimi. Naš Turčin pa verjetno šmrk, šmrk ...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Skrajni čas je tudi, da se ukroti amerikance in druge požrtne kapitaliste. Bo že prišlo, nič bat - za vsako rit palica raste.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če bi bil ti..malo bolj razgledan, bi na 24 ur našel, da je turčin in pahor..da sta podprla akcijo. šment

zdej pa preden se osramotiš do konca in mi dopoveš, d aje gadafi res diktator in slab za libijce..mi povej kako je pri nas.

ke rlibija je..kok..1000km stran in dvomim, da si bil kdaj tam, verjamem pa da nisi bil tam..zadnej dva meseca..in mi bos tezko dopovedal, d aveš kaka je resnica.

preden mi pa sploh poskusas dopovedat kaka je resnica tam, mi povej kaka je pri nas.

itak, d ane bo slo. ker omejenci ne razumete, da vse akr veste, veste iz tv, cajtnga..ta je pa tko objektiven in rlaen kot porčanje iz japonske, iraka, poročanje o orožju za amsovno ubijanje itd itd. ampak vi..retardiranci, nimate spomina, nimate logike in daleč od tega, da bi imeli sposobnosti pvoezovanja dogodkov. veste to akr ste slišali.

in kot taki, ste tipičen primerek za cerkev..no..ti ze dokazujes, da teza drzi 100%