A je tole šala, al pa ne veš, kakšne so ocene na Bookingu?
Ne se trudt, temu kekcu se samo se smejem. "Peticnez", jao... pol pa Losinj turi na vso silo, sociala od sociale.
A je tole šala, al pa ne veš, kakšne so ocene na Bookingu?
KSZ
Turizem po slovensko Poglej priponko 35234
Ne vem za kaj se je šlo, ampak tule sem jaz švoh dve leti nazaj vstal in šel, ker me 20 minut ni nihče niti povohal. En od tistih (dejansko redkih) lokalov, kamor niti po pomoti ne grem več.
Tudi nas o priazno odslovili zadnjic, kot druzino...Ne vem za kaj se je šlo, ampak tule sem jaz švoh dve leti nazaj vstal in šel, ker me 20 minut ni nihče niti povohal. En od tistih (dejansko redkih) lokalov, kamor niti po pomoti ne grem več.
Tako se dela ja.KSZ
Turizem po slovensko Poglej priponko 35234
Ni vse polno.Sam so vsi res navalili na te bone, ko mutavi na sladoled.
Zgleda bom mogel še enkrat na Hrvaško it, da bom kak plac dobil še za kak vikend dopust. Pri nas kar gledam je vse zasedeno do konec septembra ali pa še dlje.
Se pa tudi sam strinjam, da so določeni Slovenski gostje zelo težki gostje. Lansko leto sem po dolgem času preživel teden na naši obali v kampu pa te želje ne bom več imel kmalu.
Tako se dela ja.
Bedaka, ki mori ostalim gostom pustiš, da jim mori in šele ko nekaterim popizdi in se spokajo odreagiraš. Namesto, da bi ga takoj opozoril in odslovil, če ne pomaga.
PS: Pojma nimam za kaj se je šlo in kdo je kriv, ampak po mojem branju se je lastnik lepo sam zaklal, da ne zmore zagotoviti reda v svojem kampu.
Jaz sem bil prejšnji teden s familijo in obojimi starimi starši. Delno smo pokoristili bone, ostalo sem doplačal. Bili smo v enem od Lifeclass hotelov, moram reči, da pri zajtrku in večerji ni bilo gužve (še vedno samopostrežno, samo na ure), na plaži Meduza se je dalo tudi še po 9. uri dobit ležalnike in senčnike, v lokalih je bila postrežba čisto na nivoju, natakarji prijazni, cene pa tudi nič pretirane.Kdo pa se hodi v portoroz razen, da ne recem kdo?