Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ti ki ne odgovarjajo verjetno sploh nimajo več aplikacije na telefonu, stvar pa so prodali. Če oglasa ne odstraniš, ostane večno gor. To je moteče, da oglasi ne potečejo.
Pa še nekaj ... par krat se mi je že zgodilo, da sem dobil zavrnjeno obavo z razlogom "izboljšajte slike". Se začudim, pogledam še enkrat in vidim v mojem oglasu slike, ki sploh niso moje. Tak da jim tu nekaj aplikacija zeza ker pomeša slike z drugimi uporabniki.
Zdajle mi je aplikacija dvignila pritisk in je letela dol za vedno! Ne dovoljujejo objavljati krznenih oglasov, če gre za lisico ali nutrijo, če je zajec to ni problem. To mi je napisala podpora za pomoč uporabnikom.
Ko klikneš na vzrok zakaj je bil oglas zavrnjen, ti odpre "napaka-strani ni mogoče najti". Prav tako so mi delala obvestila samo ko sem odprl aplikacijo, čeprav sem imel vse pravilno nastavljeno. Hvala lepa in nasvidenje, amaterji.
V čem je problem, 25-30 let nazaj ko bil plašč kupljen so jih nosile vse ženske. Meni gre bolj v nos, da je gor 500 oglasov plaščev z zajčjim krznom, lisica in nutrija pa nista dovoljeni.
Zajce se goji in ubija zaradi mesa, koža je praktično odpad, ki ga je po eni strani škoda zavreči, če je zajec že moral umreti. Lisice se ubija zgolj zaradi kože ... zame je to velika razlika.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.