Lepote multikulturnosti 4

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.309
16.600
113
Kaj misliš, kdo je bil? Ali pa dajmo raje takole - ali je več možnosti, da gre za Ahmeda ali za Hansa?

Zaenkrat je o storilcu znano to, da gre za 40 letnega državljana Nemčije, bolj podrobne informacije pa še niso znane (beri - jih še skrbno skrivajo) ali pa jih jaz s hitrim iskanjem enostavno še nisem našel. To plus vedenje v kakšnih primerih so v preteklosti spuščali v javnost tako skope informacije v kombinaciji s povprečjem kdo je običajno povzročitelj takšnih (z avtom) ali drugačnih (z nožem) napadov ti pa lahko da vedeti, da sodeč po preteklih poročanjih v podobnih primerih najverjetneje ne gre za dejanskega Nemca (Hansa/domorodca) saj bi bilo v takem primeru javnosti znanih več podatkov.

• Všeč mi je
Reactions: uncle_sam in 8888

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.309
16.600
113
Mimogrede - število smrtnih žrtev tega najnovejšega napada je zdaj naraslo na 2:
The interior minister of the Baden-Württemberg state, Thomas Strobl, has just confirmed that two people died after a car was driven into a crowd in Mannheim. He also said that “several others are also injured.”
The interior minister of the state of Baden-Württemberg, Thomas Strobl, has told the German press agency dpa that the suspect was a 40-year-old German citizen from the neighbouring state of Rhineland-Palatinate. No further details have been released at this stage.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.910
121
63
štajerska
Kaj misliš, kdo je bil? Ali pa dajmo raje takole - ali je več možnosti, da gre za Ahmeda ali za Hansa?

Zaenkrat je o storilcu znano to, da gre za 40 letnega državljana Nemčije, bolj podrobne informacije pa še niso znane (beri - jih še skrbno skrivajo) ali pa jih jaz s hitrim iskanjem enostavno še nisem našel. To plus vedenje v kakšnih primerih so v preteklosti spuščali v javnost tako skope informacije v kombinaciji s povprečjem kdo je običajno povzročitelj takšnih (z avtom) ali drugačnih (z nožem) napadov ti pa lahko da vedeti, da sodeč po preteklih poročanjih v podobnih primerih najverjetneje ne gre za dejanskega Nemca (Hansa/domorodca) saj bi bilo v takem primeru javnosti znanih več podatkov.

Nemec. ne samo državljan nemčije

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.309
16.600
113
Whaaaat? Ni bil Ahmed? V Nemčiji je še vedno večja verjetnost da te zbije "Hans" ali Alexander kot Ahmed.
Kar se tiče terorističnih napadov kjer je uporabljeno vozilo zaenkrat kot povzročitelji prevladujejo "Ahmedi" in to krepko. Če se pa pogovarjamo o klasični prometni nesreči, je pa zaenkrat res večja možnost, da te zbije "Hans" in ne "Ahmed" kar je glede na razmerje med "Hansi" in "Ahmedi" popolnoma razumljivo.