Lepote multikulturnosti 4

B81

22. jul 2007
37.321
10.679
113
video, kako dolgo bo še pač gor...

• Wow
  • Všeč mi je
Reactions: 8888 in Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.923
16.030
113
Sodeč po preteklih terorističnih dogodkih ter posledicah oz. pravnih spremembah v Nemčiji bo sedaj po prepovedi noženja nožev z rezili nad 12cm sledila prepoved uporabe osebnih avtomobilov z maso nad 750kg :cheer:

A car ploughed into a crowd at a German Christmas market on Friday, causing at least 20 injuries in a suspected terror attack.
The car crashed through barriers protecting the market in Magdeburg and drove straight into shoppers, eyewitnesses reported.
The driver has been arrested, Germany’s DPA news agency reported, and police closed the market as they searched for explosives.

.....
Christmas markets in Europe have been frequent targets for terror attacks and both France and Germany have stepped up security in order to protect the public.
Majhna, da ne rečem kar zanemarljiva cena za kulturno obogatitev, ki smo jo Evropejci prejeli v zadnjih letih

• Všeč mi je
Reactions: 8888

kemb

Majstr
7. okt 2018
822
847
93
video, kako dolgo bo še pač gor...

To so nemci lahko ponosni. Znanstvenik je pričel z delom... groza kam so propeljali Evropo.

• Žalosti me
Reactions: Mr_Wolf

shift

Guru
20. jul 2007
9.915
2.314
113
za šankom
Zvoni že 20 let, evropska politika pa totalno nesposobna, tako leva kot desna, ko bo narodu odtrgalo ketno bo pa prepozno, se pa čudim nemškim domorodcem da to prenašajo, verjetno je to povezano z dobrim socialnim položajem

• Všeč mi je
Reactions: Matey

shift

Guru
20. jul 2007
9.915
2.314
113
za šankom
Predvsem je iz države in njej podobne kjer so priseljenci že v startu sovražno nastrojeni proti vsemu njim tujem kljub temu da so oni na tujem, ali si videl v Nemčiji že kdaj Bosanca ali pa Čeha ali Poljaka delati take pizdarije in se dobesedno norčevati iz domačinov in njihovih običajev, s tem da slednji v Nemčiji hodijo na delo za razliko od teh brezdelnih kozjejebcev

• Všeč mi je
Reactions: B81

B81

22. jul 2007
37.321
10.679
113
Zvoni že 20 let, evropska politika pa totalno nesposobna, tako leva kot desna, ko bo narodu odtrgalo ketno bo pa prepozno, se pa čudim nemškim domorodcem da to prenašajo, verjetno je to povezano z dobrim socialnim položajem
Nihce se ne bo zbudil, ker je ljudi strah in se tudi nocejo izpostavljat. Edina moznost je ekstremno desna stranka (koliko je v resnici ekstremna?), kateri se prikljucijo volilci in tako lahko spreminjajo zakone...ce jih seveda Soros&Co. ne zadusijo ze na zaceku.

Saj bi pri nas bilo enako.